Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ ΛΑΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ

ΛΑΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ

img_0859


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Αν όντως ο φετινός προϋπολογισμός του σωματείου είναι πλεονασματικός, όπως διαρρέει και όπως φαίνεται με απλά μαθηματικά, και οι επόμενοι προϋπολογισμοί συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο τότε ξεκάθαρα το πρόβλημα μας είναι καθαρά θέμα ρευστότητας και με τις πιο κάτω προτάσεις ίσως μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο, αντί να προσφύγουμε στην «λύση» κοροϊδίας εταιρείας λτδ.

Πρόταση 1. Εσωτερικός δανεισμός:

·        Οι Ομονοιάτες γίνονται μέλη με συνοπτικές διαδικασίες

·        Αμέσως δανείζουν το σωματείο ανάλογα με τι ποσό μπορεί ο καθένας να προσφέρει

·        Αυτό μπορεί να γίνει πχ με την έκδοση κάποιας μορφής ομολόγων που να είναι αξίας 100, 500, 1,000 και 5,000 ευρώ.

·        Ο δανεισμός θα είναι για κάποια συγκεκριμένη περίοδο (ώστε να ξέρει το μέλος-δανειστής ότι θα πάρει πίσω τα λεφτά του και θα είναι πιο εύκολο να δανείσει το σωματείο πχ για 2 χρόνια)

·        Στην λήξη του δανεισμού είτε θα παίρνει τα λεφτά του πίσω το μέλος-δανειστής είτε θα ανανεώνει τον δανεισμό

·        Σημαντικό είναι τα μέλη δανειστές να ενημερώνονται για το που πάνε τα λεφτά τους. Πρέπει να υπάρχει πλήρης διαφάνεια. Δεν νομίζω τα μέλη-δανειστές να θέλουν να αποπληρώνεται πρώτα το ποσό «οφειλόμενο» στον Μιλτιάδη και μετά τα υπόλοιπα και ούτε πιστεύω ότι είναι αυτή η προτεραιότητα του συμβουλίου. Θα μπορούσαν να γίνονται συγκεντρώσεις ενημέρωσης αυτών των μελών-δανειστών από το συμβούλιο μια φορά κάθε τρίμηνο

·        Ακόμη σημαντικό είναι τα μέλη-δανειστές να απολαμβάνουν ειδικών προνομίων όπως για παράδειγμα: σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι να κληρώνονται 3 μέλη-δανειστές οι οποίοι θα μπορούν να γευματίσουν με την ομάδα την επόμενη βδομάδα ή ακόμα να μπορούν να λάβουν μέρος σε ένα 15λεπτο οικογενειακό δίτερμα στην προπόνηση.

Πρόταση 2. Προαγορά εισιτηρίων διαρκείας των επόμενων περιόδων:

Έχω την εντύπωση ότι αυτό γίνεται ακόμα και στην premier league.

·        Κάτοχοι διαρκείας να μπορούν να αγοράσουν το διαρκείας τους και για τις επόμενες περιόδους

·        Τα διαρκείας τα παίρνουν με τις τωρινές τιμές και αν στο μέλλον μειωθούν να πάρουν πίσω την διαφορά σε προϊόντα της boutique

·        Προεισπράττει το σωματείο μελλοντικά έσοδα τώρα που είναι μεγάλη ανάγκη χωρίς να δημιουργούνται περεταίρω υποχρεώσεις πέραν της έκδοσης του εισιτηρίου

·        Ειδικά προνόμια στους προαγοραστές όπως έξτρα εκπτώσεις από την boutique ή φανέλες υπογραμμένες από όλους τους παίχτες

Πρόταση 3. Εγγραφή μελών:

·        Με την εγγραφή μελών αυξάνονται τα έσοδα του σωματείου. Αίτηση τώρα – έγκριση χθες – πάρε λεφτά σήμερα..

·        Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι η λύση την δεδομένη στιγμή αλλά είναι μια λύση μακροχρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να εγκρίνονται όλες οι αιτήσεις μέλους.. ΕΛΕΟΣ ΠΙΟΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ.

·        Φυσικά για να έχει αποτελέσματα η όποια εκστρατεία εγγραφής μελών πρέπει να δοθούν και τα κατάλληλα κίνητρα όπως πχ έγκριση αιτήσεων μέσα σε μια βδομάδα και όχι μετά από χρόνια και αφού περάσουν 2-3 προεδρικές/κοινοβουλευτικές/δημαρχιακές θητείες.

Υ.Γ. Κύριοι του συμβουλίου παρακαλώ εξηγήστε μας πως γίνετε Σεπτέμβρη μήνα να χρωστούμε 2 μηνιάτικα των παιχτών. Σε ποια/ες τσέπες πήγαν τα λεφτά των διαρκείας?

Υ.Γ. 2 Σάββατο 3 το πρωί η ώρα και ακόμα περιμένω να κατεβούν ιδέες για να βγούμε απ’ το βούρκο.. και εσείς κύριοι διοικούντες ονειρεύεστε ότι θα δίνει ο κόσμος ανεπιστρεπτί 20 ευρώ το μήνα (αλήθεια πόσους χρειαζόμαστε αυτό το μήνα? 75,000 ίσως)? Και χωρίς να μας κάμνετε μέλη? Μα πόσο αρνιά είστε που νομίζετε ότι ο κόσμος κοιμάται ακόμα?

antie3ousiastis