Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Μία αφύπνιση

Μία αφύπνιση

0img_3825


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Η βουλή φέρει ευθύνη με όλα αυτά που συμβαίνουν.  Οι ΟΜΟΝΟΙΑτες βουλευτές θα έπρεπε να προστατεύουν τα συμφέρονται ΚΑΙ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μαζί με τα κομματικά τους. Εξάλλου ο κόσμος, τους ψηφίζει για διάφορους λόγους και όχι πάντα με κομματικά κριτήρια.

Όταν η ομάδα μας θα έβαζε για χορηγό της την Cyprus Airways κατηγόρησαν την ΟΜΟΝΟΙΑ ότι “κέρδισε συμφωνίες” κάτω από το τραπέζι. Οι αντίπαλοι βουλευτές (δεν μιλάω κομματικά) είναι εκεί να προστατεύσουν την ομάδα τους αλλά και να πολεμήσουν τη δική μας. Κανείς δεν είχε πει τότε ότι το Αποέλ είχε κλείσει τεράστια οικονομική συμφωνία με την Cyprus Airways για το καλαθοσφαιρικό του τμήμα.

Το γνωρίζω ότι περισσότερα από τα μισά που λένε είναι ψέματα αλλά τα λένε, σπέρνουν κλίμα και ασκούνε πίεση προς τους δημοσιογράφους και την ομάδα μας.

Το Αποέλ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σχετίζεται με 5 ανθρώπους που έπαθαν καρδιακό. Όχι ένα ή 2 αλλά 5 που είχαν καρδιακά προβλήματα. Σαν βουλευτές έπρεπε να ζητήσουν να ψαχτεί το όλο θέμα και όχι να κάνουν ότι δεν βλέπουν τι γίνεται.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι υπόχρεα κάθε βδομάδα να παίζει με 14, ας μην παίζει και με 11 ντοπαρισμένους. Είναι ευθύνη τους (αν θέλουν τη ψήφο μας και όποιος το νιώθει φυσικά) να ζητήσει έρευνα για όλα αυτά αλλά και να ασκήσει πίεση βγαίνοντας στα ράδια.

Και εμείς δε ζητάμε ψέματα, απλά τα γεγονότα. Ναι ή όχι, 5 ποδοσφαιριστές που σχετίζονται με μία ομάδα είχαν καρδιακά προβλήματα? Τι πιστεύετε ότι φταίει για αυτό εσείς σαν αθλητικογράφος? Και ας βγει κάποιος του Αποέλ να μας απαντήσει και να κάνει συζήτηση.

Πρέπει να αναλάβουνε όλοι τις ευθύνες τους. Θα μπορούσα να μιλήσω και για τον ΠΑΣΠ αλλά αυτός δεν εκλέγεται από εμάς και είναι λογικό να καθοδηγείται από κάποιους (βάση της συμπεριφοράς τους δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε από ποιους).

Εμείς σαν ΟΜΟΝΟΙΑτες το μόνο που ζητάμε, είναι κάποιοι να μας εκφράζουν εκεί όπου οι άλλοι δεν χάνουν ευκαιρία να κτυπάνε την ομάδα μας με ψεύδη και σκευωρίες. Δεν θα αναλύσω περισσότερο το όλο θέμα, αν και θα μπορούσα. Σκοπός μου δεν είναι να πλήξω κανένα αλλά να αφυπνίσω.

Ευχαριστώ

“George Weah”