Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Ο Τόνι Σαβέβσκι μου ταιριάζει

Ο Τόνι Σαβέβσκι μου ταιριάζει

img-20120927-wa0000


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Ο Τόνι Σαβέβσκι μου ταιριάζει. Ο Τόνι μου ταιριάζει όχι μόνο διότι ήταν ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής, ένας ικανός προπονητής που μου πήρε ένα πρωτάθλημα και έχασε άλλο ένα στις λεπτομέρειες,  ένας νικητής.

Αλλά διότι έχει το ποδοσφαιρικό ήθος, την ποδοσφαιρική ανθρωπιά και τον ποδοσφαιρικό ρομαντισμό που φαίνεται να έχουμε χάσει σε αυτή την ομάδα.

Τα κουβαλάει μαζί του επίκτητα όλα αυτά. Και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν ενισχυθεί από τη παρουσία του στην ΑΕΚ, μια μεγάλη ομάδα που έζησε την αδικία στο πετσί της για χρόνια ως σάντουιτς στην μέση των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου, μια ομάδα με αξιοπρέπεια, ήθος, ρομαντισμό και πιστούς οπαδούς που ποτέ δεν την εγκατέλειψαν. Και έχουν ενισχυθεί επίσης από τη τελευταία του παρουσία στην Ομόνοια , σε μια ομάδα τότε που κρατούσε ακόμη την σημερινή χαμένη αξιοπρέπεια και αίγλη… με φιλάθλους που ακόμη τότε δεν είχαν χάσει την πίστη τους. Διαβάστε περισσότερα…