Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Στο ντέρμπι του αιώνα… για μας

Στο ντέρμπι του αιώνα… για μας

sak_2621


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Νιώθω έντονη συναισθηματική φόρτιση αδέλφια ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ.

Τα δάκτυλά μου καθώς πληκτρολογώ τρέμουν από αγανάκτηση, κάθε λεπτό που περνάει σηκώνομαι από την άψυχη καρέκλα μου και θέλω να σπάσω το κεφάλι μου στον τοίχο!

Είμαι 3403 ΚΜ μακριά σου! Μακριά απο το παιχνίδι που περιμένουμε πριν ακόμη τελειώσει η κάθε προηγούμενη σεζόν!

Δεν είμαι κοντά σου στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς, να δώσω την φωνή μου μέχρι την νίκη. Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι με υπερκαλύπτουν τα αδέλφια που θα βρίσκονται στο πέταλο, και εμένα αλλά και όσους βρίσκονται εκτός Κύπρου και νιώθω το ίδιο!

Ζούμε στους παλμούς ενός ντέρπι! Σε μιά μάχη ενάντια στον ΛΑΟ και το κατεστημένο, που μας έδειξε τα δόντια και τα νύχια του από πολύ νωρίς!

Δεν μας πονάει που θα ‘ναι 14 εναντίον 11 (ας πω 10 για να ‘μαι πάντα μεσα), δεν μας πονάει που πέρνουμε άσυλο από κάρτες, δεν μας πονάει που χαπακόνωνται για να αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους. Αυτά είναι γνωστά σε όλους πλέον!

Αυτό που μας σκίζει την καρδιά αλλά παράλληλα μας πεισμώνει και θέλουμε ακόμα πιο πολύ αυτή την νίκη, είναι το ότι πρέπει να κλείσουμε το στόμα και να τον κάνουμε να σκύψει αυχένα τον άτιμο!
Σωστά καταλάβατε αδέλφια! Για τον εκχριστιανοποιημένο πλέον Ευστάθιο Αλωνεύτη! Αυτόν που δήλωνε ότι δεν θα πάει σε άλλη κυπριακή ομάδα! Και υπόγραψε συμβόλαιο με τον χειρότερο εχθρό μας!

Κλείνοντας αδέλφια μου,θέλω να δώσω μια έκκληση σε όλους όσους θα είναι στα τσιμέντα την Κυριακή! Φωνάξτε όσο πιο πολύ μπορείτε! Θέλω να ακούσω την ιαχή ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ εδώ πάνω στο βροχερό Leeds και όπου υπάρχει ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ! Οι στιγμές που ζω τώρα είναι πρωτόγνωρες για μένα! Πρώτη φορά χάνω ντέρμπι με τα αποβράσματα από τότε που πάτησα δειλά δειλά το πόδι μου στην κερκίδα! Γεννιέται ένα αλλιώτικο συναίσθημα που δεν μπορώ να το διαχειριστώ! Τα μάτια βουρκώνουν,τα χέρια και η φωνή τρέμουν!

ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!
spyraklas , LEEDS UK9