Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Γιατί;

Γιατί;

sak_1705


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Γιατί?
Αγαπητοί ομοϊδεάτες σας χαιρετώ. Θα μπω κατευθείανν στο ψητό. Τη φταίει? Γιατί στο -12? Τι σκ@τά πάει λάθος.

Οικονομικό
Πλέον κατάντησε κουραστική και μόνο η αναφορά του. Δυστυχώς λάθος χειρισμοί προηγούμενης διοίκησης μας έφεραν σε αυτό το τραγικό σημείο, αλλά αν δεν ήταν τόσο σοβαρό το πρόβλημα ίσως τώρα να είχαμε στο ρόστερ τον Καρυπίδη, και από 3-4 επιλογή να έδινε λύσεις στην άμυνα. Δεν θα επεκταθώ άλλο στο θέμα, είναι λίγο πολύ γνωστό….

Διαιτησία
Ξέρω ότι οι μισοί που διαβάζεται το κείμενο θα κάνετε skip αυτό το κομμάτι, αλλά πέστε με γραφικό, πέστε με κουραστικό, αλλά δεν ανέχομαι πλέον αυτά που βλέπω. Δεν το δέχομαι να έχω ξεκάθαρα πέναλτι (Σπουνκινκ με Αγία Νάπα, Αλαμπί με ανο) οριακό πέναλτι (Φρέντι Δόξα) και οι άλλοι να βουτάνε και να παίρνουν 2 καθοριστικά πεναλτί. Οι άλλοι να κρατάνε τον επιθετικό της αντίπαλης ομάδας μπροστά στα μάτια του διαιτητή και αυτός να ΚΑΝΕΙ ότι δεν το πρόσεξε… Επιτέλους αφίστετο το ρημάδι να παιχτεί ίσια…

Αστοχία
Δεν γίνεται ρε Αλβες μου (ΑΕΚ, Δοξα) δεν γίνεται ρε Φρέντυ μου (αποελ, ανο, ενπ) δεν γίνεται ρε Χριστοφί μου, ρε Ασσις μου… αυτά δεν χάνονται… θα τα βλέπουμε σε επανάληψη στο τέλους του πρωταθλήματος και θα κλαίμε…. Με τέτοια ρεσιτάλ αστοχίας θα μας βάλουν στο Γκίνες

Ατυχία
Με αυτά που βλέπω φέτος έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αν υπάρχει Θεός (αν και χλωμό το βλέπω) σίγουρα δεν υποστηρίζει εμάς. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ τέτοια γκαντεμιά. Ο Αντράντε έπαιξε 2 φορές και κατάφερε να τραυματιστεί και τις 2. (ήταν ο μόνος στη άμυνα μαζί με τον τερματοφύλακα που ενέπνεαν εμπιστοσύνη). Δεν γίνεται να έχω τόσους τραυματίες την ίδια περίοδο. Δεν γίνεται στο τελευταίο λεπτό να κάνει σουτ ο Φερναντές και να κοντράρει στον αμυντικό μας και να πιάνει τέτοια πορεία η μπάλα που να μην μπορεί ο τερματοφύλακας να αντιδράσει.

Ντεφορμάρισμα
Δεν γίνεται τόσοι παίχτες να είναι ντεφορμέ τον ίδιο καιρό. Φρεντυ, Αλβες, Ασσις, Εφρεμ, Χριστοφή κτλ. Αυτό έχει να κάνει και με τον παράγοντα τύχη που είπα πριν.

Ψυχολογία / Νοοτροπία
Η Ομονοία που βλέπουμε δεν έχει καθόλου μα καθόλου ψυχολογία. Χθές πλοηγηθήκαμε, ο αντίπαλος έπαιζε με 10 παίχτες, άλλα οι παίχτες μας ήταν τόσο αγχωμένοι και φοβισμένοι που περίμεναν μοιρολατρικά να τελιώσει το παιχνίδι… Δεν ξέρω τι φταίει γιατό το κομμάτι, ίσως τα συνεχεί ανεπυτιχεί αποτελέσματα, πάντως η ομάδα ούτε νοοτροπία νικητή έχει. Χθες μετά το 1-0 έπρεπε να πνίξει τον αντίπαλο, ανταυτού, έδειξε νοοτροπία μικρο-μεσέας ομάδας…

Ποιότητα
Κατά την άποψει του γραφόντα, οι 2 λιγότεροι ποιοτικά παίχτες της ομάδας μας είναι ο Αλαμπί και ο Σκαραμοτσίνο, έλα όμως που τα έφερε η τύχη να είναι οι 2 παίχτες με φουλ χρόνου σημμετοχής. Φυσικά αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την τύχη αλλά και με άλλες παραμέτρους (επιλογές καλοκαιριού, προιγούμενες επιλογές κτλ.)

Προπονητής
(δεν θα ασχοληθώ με προηγούμενα παιχνίδια αλλά μόνο με το ψεσινό), αν και πιστεύω πολύ στον κ. Σαβέβσκι, χθες δεν κατάλαβα καθόλου την αλλαγή του Σοάρες… μετά από αυτή την αλλαγή το κέντρο μας έγινε παναίριν. Μιράστικε το παιχνίδι μας στα δύο. Δεν λέω ότι ήταν ο καλύτερος παίχτης του γυπέδου, ήταν και αυτός πολύ πίσω σε απόδοση, αλλά αν μι τι άλλο έχει ένα αλφα ύψος, κάλυπτε χώρους, και μπορόσε να πιάσει και καμιά κεφαλιά.

Ατομικά Λάθοι
ΕΛΕΟΣ… δεν γίνεται τόσο πολλά ατομικά λάθοι μαζεμένα σε 8 αγωνιστικές. Αυτά τα ατομικά λάθοι μας στοίχισαν πολλούς βαθμούς. ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΛΑΘΟΙ. Οι παίχτες είναι φανερό ότι δεν είναι συγκεντρομένοι, ίσως να φταίει πάλι το οικονομικό. Δεν προσπαθώ να τους δικαιολογίσω, αλλά αν δεν καταλάβουν οι ίδιοι ότι αν δεν κάνουν εμφανίσεις που θα φέρουν τον κόσμο κοντά στην ομάδα, λεφτά εν εχει….

Γ. Βασιλείου