Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Κοντά σε ότι φορά το τιμημένο τριφύλλι

Κοντά σε ότι φορά το τιμημένο τριφύλλι

img_1117


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Θα ήθελα από αυτό το βήμα να κάνω μια έκκληση σε όλους μας: ότι μπορεί ο κάθε ένας να δίνει κάθε μήνα για να σώσουμε τα ΙΕΡΑ και τα ΟΣΙΑ μας, την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το ποιοι έφταιξαν το γνωρίζουμε όλοι. Η ουσία είναι ότι πρέπει να δώσουμε για την ΟΜΟΝΟΙΑ και μόνο και όχι για τον κάθε φταίχτη, θα έλθει και αυτών η σειρά και θα πληρώσουν θέλουν δεν θέλουν. Ας το πάρουμε και λίγο προσωπικά να το θέσω και έτσι: θα δώσουμε το οξυγόνο στην ομάδα μας για να σταθεί και να μεγαλουργήσει ξανά ή θα την αφήσουμε να πέσει στον γκρεμό απλά και μόνο γιατί, εμείς, ο κόσμος της που ήμασταν έξω από τον χορό δεν φταίμε? Θα είμαστε η γενιά που με τους εγωισμούς και τα “εμείς δεν φταίμε” θα σκοτώσει μια για πάντα την ΟΜΟΝΟΙΑ ή θα είμαστε η γενιά που θα παραδώσει μια ΟΜΟΝΟΙΑ ΙΣΧΥΡΗ και ΦΟΒΗΤΡΟ για τον κάθε αντίπαλο, μια ΟΜΟΝΟΙΑ που να προκαλεί ξανά το ΔΕΟΣ και τον ΘΑΥΜΑΣΜΟ. Μια ΟΜΟΝΟΙΑ για την οποία τα παιδιά μας θα είναι περήφανα.

Από την άλλη θέλω να αναφερθώ και στο χρέος που έχουμε όλοι να είμαστε κοντά σε όλους όσους φοράνε και παλεύουν γι’ αυτή την ιδέα. Μια ιδιαίτερη μνεία θα κάνω στους αθλητές μας των κλειστών γηπέδων δηλ., φούτσαλ, μπάσκετ και βόλλευ. Και επειδή θέλω να προχωρήσω ένα βήμα παρακάτω θα ήθελα να  δωρίσω μέσω των ιστοσελίδων σας τις κάρτες διαρκείας του φουτσαλ, μπάσκετ και βόλλευ που κατέχω, σε άτομα που μπορούν να βρίσκονται συχνά κοντά στις ομάδες μας. Εκ των πραγμάτων εγώ δυσκολεύομαι να παρευρίσκομαι συχνά στα κλειστά, παρ’ όλο που παρακολουθώ την πορεία των ομάδων μας. Εκεί και όταν θα μπορώ να πηγαίνω, θα πληρώνω κανονικά για την ομάδα μου και μπορεί ακόμη να αγοράσω και άλλες κάρτες διαρκείας. Ενημερώστε με παρακαλώ που μπορώ να τις στείλω.

Με εκτίμηση

Αντώνης Γ.