Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Το μυστήριο που ονομάζεται Αντρέ Άλβες

Το μυστήριο που ονομάζεται Αντρέ Άλβες

sak_5010


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Αγαπητοί ΟΜΟ-ιδεάτες,
Σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια που μας βασανίζει τη φετινή χρονιά ακούει στο όνομα Andre Alves, ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε με τις καλύτερες, και όχι άδικα, περγαμηνές.

Κατά τη ταπεινή μου άποψη ο Andre Alves είναι ίσως από κορυφαίους επιθετικούς που κατηφόρισαν στη νήσο Κύπρο. Το γεγονός ότι ακόμη δεν δικαίωσε όλους αυτούς που πίστεψαν σε αυτόν είναι προφανές. Είναι επίσης προφανές ότι και ο ίδιος δεν βρίσκεται στη καλύτερη ψυχολογική κατάσταση.

Κάνονατας ένα σερφάρισμα στο you tube θυμήθηκα το λόγο που όλοι πιστέψαμε και στηριχθήκαμε στην αξία του και που αισθανθήκαμε ότι βρήκαμε στο πρόσωπό του τον Ραουφμαν που ψάχναμε εδώ και καιρό.

Αυτό που πιστεύω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου είναι ότι η ομάδα μας έχει στο ρόστερ της ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή, ένα ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τις άμυνες να παραμιλούν.  Πρέπει όλοι μας να τον στηρίξουμε ψυχολογικά και να τον βοηθήσουμε να βγάλει στο γήπεδο αυτά που ξέρει και μπορεί.  Πρέπει και ο Andre να βοηθήσει τον εαυτό του.  Δεν πρέπει με τίποτε να χάσουμε από τα χέρια μας αυτό τον μεγάλο ποδοσφαιριστή και να τον δούμε να οργιάζει σε άλλες ομάδες.

Andre μπορείς γιατί δεν τους……….. βαρείς.

M.P.