Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Υπάρχει ελπίδα

Υπάρχει ελπίδα

2003


    Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Μετά και από το νέο απογοητευτικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας, άπαντες που έχουν αυτή την Ομάδα στην καρδιά τους, διερωτώνται κατά πόσο υπάρχει ελπίδα για καλύτερες ημέρες. Κι όμως ΥΠΑΡΧΕΙ. Απαραίτητη προϋπόθεση για να αναδυθεί αυτή η ελπίδα είναι η πίστη. Με τέτοιο λαό είναι δυνατόν να μην υπάρχει ελπίδα; Η απογοήτευση είναι πολύ μικρή λέξη για να περιγράψει κάποιος το τι νοιώθει ο κάθε Ομονοιάτης τη φετινή χρονιά. Κι όμως όταν του ζητείται να βοηθήσει πάντα δηλώνει ΠΑΡΩΝ. Το μόνο που ζητάμε αυτή τη χρονική στιγμή είναι ειλικρίνεια. Ο κόσμος θα δώσει και από το υστέρημά μου, αρκεί να γνωρίζει με στοιχεία ποιοι ασέλγησαν πάνω στο όνομα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ονομαστικά και αριθμητικά. Τα όσα κυκλοφορούν υπό μορφή φήμης, φαίνονται αληθινά, αλλά δεν ακούστηκαν ΠΟΤΕ από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο κόσμος θα βοηθήσει μόνο αν μάθει την αλήθεια. Φαίνεται ότι οι αριθμοί που παρουσίασαν στην μεγάλη συγκέντρωση στην κρατική έκθεση δεν έπεισαν. Αυτό φαίνεται και από την αποτυχία του σχεδίου είμαι ΟΜΟΝΟΙΑ δηλώνων ΠΑΡΩΝ. Η έκτακτη Γενική Συνέλευση μετά την έγκριση και των νέων μελών είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.

Πέραν αυτών, ελπίδα στην ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να υπάρξει μόνο εάν αναγνωριστούν τα εγκληματικά λάθη του παρελθόντος. Δηλαδή το γεγονός ότι η ομάδα μας έπιασε πάτο, ίσως μέσα σ’ όλη αυτή την κατάσταση να είναι το μόνο θετικό. Όσο σκληρό κι εάν ακούγεται, ίσως να είναι ο μόνος τρόπος να πέσουν οι μάσκες (το καρναβάλι κρατάει εδώ και τέσσερα χρόνια) και να κτιστεί απ’ την αρχή μια ομάδα (από το ΔΣ, το Τεχνικό τιμ, τους ποδοσφαιριστές μέχρι και τον αλλοδαπό που πλένει τα σώβρακα στο Ηλίας Πούλος) με ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που να ξέρουν τι εστί ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πλείστοι από τους παρόντες το αγνοούν στο βωμό του χρήματος.

Γι’ αυτό επιβάλλεται το παρόν ΔΣ να εξαγγείλει ΧΘΕΣ τις σκέψεις για σωτηρία του σωματείου. Αν νοιώθουν ότι δεν μπορούν ας τα μαζέψουν να προχωρήσουμε σε εκλογές. Άτομα και ενδιαφέρον ΥΠΑΡΧΕΙ.

Υ.Σ. Ας ξεκαθαρίσει επιτέλους και το θέμα τα χρήμα του Μιλτιάδη Νεοφύτου και ξέρουμε όλοι τι υπολογισμούς κάνουμε για τα χρωστούμενα.

Χρίστος Ν.