Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Ότι πιο βρώμικο και σιχαμερό υπάρχει σε αυτή την χώρα

Ότι πιο βρώμικο και σιχαμερό υπάρχει σε αυτή την χώρα

gmi_4871


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Μετά και το χθεσινό παιχνίδι, έχει επιβεβαιωθεί πλήρως το γεγονός ότι  το παράρτημα της κοπριάς, είναι ότι πιο βρώμικο και σιχαμερό υπάρχει σε αυτή την χώρα. Από αυτό εδώ το βήμα θέλω να κάνω μια έκκληση σε όλους: με τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί – να τους τα χώνετε συνεχώς. Η δικιά μας ιστορία είναι ποτισμένη με αίμα και ιδρώτα τίμιων αγώνων, με τίτλους που έχουν κερδηθεί δίκαια και με πολύ κόπο. Σε αυτούς είχαν δοθεί τίτλοι για την πλάκα στις αρχές της ιστορίας του κυπριακού πρωταθλήματος, είχαν καταργήσει την διαβάθμιση όταν σε μια χρονιά της δεκαετίας του ΄50 τερμάτισαν τελευταίοι, το ΄80 πήραν πρωτάθλημα στα χαρτιά, κύπελλα μαιμούδες και πάει λέγοντας. Σε όλους πρέπει να τα χώνουμε αυτά, η ιστορία τους  βρωμάει χιλιόμετρα.

Από την άλλη πρέπει να στηρίζουμε την ομάδα μας. Δεν γίνεται μέχρι τώρα στο σχέδιο ” ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ” να είμαστε μόνο 700 ούτε και γίνεται τα νέα μέλη να μην έχουν κανονίσει τις συνδρομές τους. Τόσο καιρό φωνάζαμε όλοι – εγώ το φωνάζω εδώ και μια δεκαετία – για να ανοίξουν οι πόρτες σε νέα μέλη και τώρα να μην ανταποκρινόμαστε. Το μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έχει δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είμαστε όλοι εμείς και πρέπει να την στηρίξουμε. Και η πιο μικρή οικονομική και οποιασδήποτε άλλης μορφής συνεισφορά, είναι πολύτιμη. Έγιναν λάθη στο παρελθόν, τα είπαμε αυτά. Αν όμως μείνουμε σε αυτά τότε κλάφτα Χαράλαμπε. Τώρα, γίνεται μια νέα προσπάθεια. Έφτασε ο καιρός να συμμετέχουμε όλοι στην προσπάθεια αυτή και να γίνουμε η γενιά που θα ανασηκώσει στους ώμους της ότι πιο αγνό και πολύτιμο έχει ο αθλητισμός αυτής της χώρας, την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Εμπρός λοιπόν όλοι μαζί για την ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ που λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ.
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

Με εκτίμηση

THUNDER – 9