Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Γράμμα στο Δημήτρη Χριστοφή: good things come to those who wait!

Γράμμα στο Δημήτρη Χριστοφή: good things come to those who wait!

10n_omonoia_sak_7347


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Δημήτρη,

Ήρθες στην Ομόνοια σχεδόν πριν 5 χρόνια. Αυτά τα 5 χρόνια έζησες πολλά, καλά και κακά. Τίτλους και αποτυχίες, αλλαγές προπονητών και διοικήσεων, αφίξεις σωτήρων και υποστολές σημαιών. Δούλεψες με το κεφάλι κάτω και βελτιώθηκες δραματικά. Ανάγκασες όλους αυτούς που σε ειρωνεύονταν να υποκλιθούν στο μεγάλο σου ταλέντο και τα φοβερά σου προσόντα.

Τόσοι και τόσοι προπονητές πέρασαν αυτά τα 5 χρόνια, εσύ όμως είσαι εκεί, κάθε χρόνο και καλύτερος. Με τον Τόνι Σαβέβσκι να σε καθοδηγεί έχεις κάνει πραγματικά άλματα και είμαστε όλοι σίγουροι πως αυτό που βλέπουμε φέτος δεν είναι το ταβάνι των δυνατοτήτων σου. Πάνω απ΄όλα: κέρδισες με το σπαθί σου την αγάπη των αγνότερων φιλάθλων του μεγαλύτερου σωματείου της Κύπρου.

Ζύγισε τα αυτά λίγο πριν υποκύψεις στους πειρασμούς που έρχονται παράκαιρα να σε αποπροσανατολίσουν: εξυπηρετείς τα δικά σου συμφέροντα να αλλάξεις ομάδα στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου; Βοηθάς τη δική σου καριέρα πηγαίνοντας σε μια μικρή σχετικά ομάδα της Ρωσίας που φαίνεται να κινδυνεύει με διαβάθμιση; Δεν είναι καλύτερα να πάρεις την μεγάλη μεταγραφή που ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ με τον σωστό τρόπο το καλοκαίρι, που θα μπορέσεις να προσαρμοστείς πολύ πιο εύκολα στη νέα σου ομάδα; Αξίζει το οποιοδήποτε πρόσκαιρο οικονομικό όφελος να αποχαιρετίσεις αυτό τον κόσμο που βασίζει τόσα πολλά πάνω σου σε μια χρονιά γεμάτη πίκρες και βάσανα; Αξίζει να αφήσεις στα κρύα του λουτρού ένα μέντορα προπονητή όπως τον Σαβέβσκι;

Κάνε υπομονή Δημήτρη και τα καλύτερα θα έρθουν. Όπως λένε και οι Άγγλοι, good things come to those who wait. To καλοκαίρι θα ‘ναι ακόμα καλύτερες οι προοπτικές για σένα.

ΓΡ