Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ “Κάποιοι παρεξήγησαν τις θυσίες του κόσμου”

“Κάποιοι παρεξήγησαν τις θυσίες του κόσμου”

sak_8497


 Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Αγαπητοί φίλοι

 

Νομίζω πως πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη και πάλι. Κυριότερο λάθος στα προηγούμενα χρόνια ήταν η υποτίμηση του κόσμου , το ότι τον θεωρούσαν δεδομένο και γενικά ότι νόμιζα ότι μπορούν να τον χειριστούν όπως θέλουν.

 

Ο κόσμος φέτος στηρίζει σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες την ομάδα μας , έτρεξε στα καλέσματα της ομάδας , στάθηκε δίπλα της παρόλα τα λάθη  και την κακή πορεία . Ένας από του λόγους είναι ότι η διοίκηση έδειξε να καταλαβαίνει τα λάθη της , ζήτησε την βοήθεια του κόσμου , έδειξε ότι άρχισε να ακούει τον κόσμο , άρχισε να καταλαβαίνει τον κόσμο και τις δυσκολίες που περνά , μείωσε την τιμή των εισιτηρίων κάλεσε τον κόσμο και αυτός ανταποκρίθηκε .

 

Φαίνεται ότι αρχίσαμε να ξεχνάμε και πάλι , μετά τους αγώνες με ΑΕΛ και Ανόρθωση που το εισιτήριο ήταν ψηλό αλλά ο κόσμο πήγε στο γήπεδο σεβόμενος και την ανάγκη του σωματείου για οικονομική ενίσχυση σε αυτά τα παιχνίδια όπου ο αντίπαλος θα έφερνε θεωρητικά κόσμο.

 

Όμως φαίνεται ότι κάποιοι  παρεξήγησαν τις θυσίες αυτές του κόσμου , και συνεχίζουν να χρεώνουν ακριβά εισιτήρια και για τους επόμενους αγώνες …  Παρακαλώ προσέξετε λίγο , ο κόσμος ερχόταν στο γήπεδο σεβόμενος την απόφαση σας να κάνετε θυσίες , μειώσατε τις τιμές και μας ζητήσετε να έρθουμε να σας στηρίξουμε και το κάναμε , αυξήσατε τις τιμές στα ντέρμπυ και το σεβαστήκαμε , μην συνεχίζετε τώρα , σεβαστείτε και πάλι τον κόσμο , αφήστε τον να έρχεται στο γήπεδο , μην του δείξετε και πάλι ότι θέλετε μόνο τα λεφτά του . Μειώστε τις τιμές και πάλι. Είναι πάρα πολύς ο κόσμος που δεν αντέχει το 18 ευρώ, ναι τα 10 ευρώ ήταν προσιτό και το σωματείο δεν έχασε … είχαμε κόσμο στο γήπεδο που αν η τιμή ήταν αυτή που είναι τώρα και με την ομάδα στα χάλια που ήταν δεν θα ερχόταν ποτέ , με την μείωση η ομάδα κέρδισε και ηθικά και οικονομικά … συνεχίστε τον σεβασμό στο κόσμο και στα προβλήματα που περνά , όπως αυτός σεβάστηκε τα προβλήματα του σωματίου …

 

Ευχαριστώ

Ανδρέας Χ.