Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Κατακρίθηκαν αλλά δικαιώθηκαν

Κατακρίθηκαν αλλά δικαιώθηκαν

img_0456


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Γεία σας Αγαπητοί φίλοι,

Θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο για 2 ποδοσφαιριστές της μεγάλης μας αγάπης που άκουσαν ουκ ολίγα αλλά στο τέλος με την παρουσία τους διέψευσαν όλους εμάς.
Ο Άντονι Σκαραμοτσίνο τα άκουσε και από τον τελευταίο Ομονοιάτη για τις εμφανίσεις του στις πρώτες αγωνιστικές στον 1ον γύρω με αποκορύφωμα το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Λεμεσό όπου έκανε τον τροχονόμο μαεστρικά. Δεν θα σας κρύψω ότι από εκείνο το παιχνίδι και μετά δεν ήθελα να τον δω ζωγραφιστό και όχι άδικα. Ο Άντονι μετά από αυτό το παιχνίδι κάνει το ένα καλύτερο από το άλλο και μπράβο στο παιδί γιατί μετά από τόση αποδοκιμασία να βγάζει στο γήπεδο τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε τίποτε άλλο παρά μόνο να του πούμε όλοι μαζί ένα μεγάλο μπράβο. Επίσης στο τέλως της ημέρας μας βγήκε και πολυσύνθετος μιας και έπαιξε και στο κέντρο της άμυνας και τα πήγε περίφημα. Μπράβο Άντονι!!!
Ο Ζοάο Πάολο Αντράντε ερχόμενος στην Ομόνοια και βλέποντας κάποια Videos στο youtube  εντυπωσιάστηκα και μάλιστα πάρα πολύ. Στην συνέχεια δεν σας κρύβω ότι είπα κακά λόγια γι αυτό τον άνθρωπο αφού γυάλινο τον ανέβαζα γυάλινο τον κατέβαζα. Ρε παιδιά αυτός ο άνθρωπος είναι το κάτι άλλο, η συνεισφορά του στα τελευταία παιχνίδια είναι πάρα πολύ μεγάλη μιας και μόνος αναχαιτίζει και μόνος οργανώνει από πίσω. Είναι ένας παίχτης που πρέπει να κρατηθεί από την Ομόνοια και για τις επόμενες περιόδους με κλειστά μάτια. Παίζει την μπάλα με την πρώτη, είναι τέρας ψυχραιμίας για την δύναμη που βάζει στο παιχνίδι του δεν θα το σχολιάσω υπάρχουν οι τηλεοπτικοί δέκτες και μπορείτε να το διαπιστώσετε αλλά τονίζω φαίνεται καλύτερα από το γήπεδο, η μπαλιά του μοιρογνωμόνιο, μονομαχίες στον αέρα σπάνια είναι ο χαμένος, τα έχει όλα. Καλύτερη προετοιμασία φέτος το καλοκαίρι και τον άνθρωπο θα μας τον φάει μεγάλος σύλλογος. Στο τέλος της ημέρας… ένα μεγάλο μπράβο και σε αυτό από όλους μας. Μπράβο Ζοάο Πάολο!!!
Και κάτι τελευταίο Ζοσέ Μορέιρα Ετοιμάσου ήρθε η σειρά σου!!! Ο Λεβίτα ότι μπορούσε πρόσφερε τώρα σε περιμένουμε όλοι με ανυπομονεσία!!!! Vamos Moreira!!! Σού εύχομαι να Έχεις μια καλή αρχή!!!

Υ.Γ.: ¨οποιος οπαδός μας δεν έχει καταλάβει τι πρόσφερε και τι προσφέρει στην ομάδα μας ο Αντρέ Άλβες έχει λέγγο στο Jumbo 120 κομμάτια και ας ασχοληθεί με αυτά!!!

 

Κ.Κ.