Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αδέρφια η ΟΜΟΝΟΙΑ μας χρειάζεται

Αδέρφια η ΟΜΟΝΟΙΑ μας χρειάζεται

ma_02350


 Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Όλοι μας να αναλογιστούμε ότι αν το Σάββατο μας την έχουν στημένη και δεν είμαστε ΟΛΟΙ εκεί για να τους εμποδίσουμε και να τους αντιμετωπίσουμε, ότι κάναμε τόσο καιρό παίχτες, συμβούλιο, οπαδοί ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.

‘Ολοι μας να αναλογιστούμε ότι αν η ομάδα μας χρειαστεί το Σάββατο και δεν είμαστε εκεί, η ΟΜΟΝΟΙΑ όπως την έχουμε μάθει και την αγαπήσαμε, θα σταματήσει να υπάρχει.

Είναι λές και προσπαθείς για μήνες να μάθεις στο παιδί σου να περπατά και την στιγμή που πάει να κάνει το πρώτο δικό του βήμα, να φεύγεις το χέρι σου και να το αφήνεις να πέσει…

Είναι λές και ο σύντροφος σου, ο φίλος σου, το παιδί σου μπαίνει στο χειρουργείο για μια εγχείρηση ζωής ή θανάτου και εσύ δεν είσαι απ’ έξω.

Είναι η κρισιμότερη ενάμιση ώρα της σύγχρονης Ιστορίας μας. Είμαστε εμείς εναντίων του γνωστού καθεστώτος. Αυτοί σίγουρα θα είναι εκεί. Εμείς?

Αδέλφια, η ομάδα μας μας χρειάζεται για ενάμιση ώρα το Σάββατο σε αγώνα επιβίωσης.

Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί να απουσιάσει έστω και ένας.

PAINKILLER