Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Stay proud – Stay strong

Stay proud – Stay strong

gmi_9993


 Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Εψές ο άντρας μου εμπήκε σπίτι γελαστός. Βραχνιασμένος, αλλά γελαστός. Λαλώ του “ρε μωρό μου, τι μας εκάμαν πάλε; Που τα νεύρα μου επήρα 3 φορές τον σσιύλλο γυρό τζαι έκαμα το σπίτι που γωνιάς”. “Ε τι μας εκάμαν; Ό,τι μας κάμμουν πάντα”. Τζαι εσυνέχισε να μου πει τι έζησε στο γήπεδο τζαι τι άκουσε στο ράδιο όπως έρκετουν.
Σήμερα ήρτα δουλειά. Δουλεύκω σε μια εταιρεία λαστιχάρικη. Με αλαζόνες νεόπλουτους που κανονίζουν ο ένας τον άλλον τζαι ύστερα κλαιν για την κρίση. Ούτε κιχ. Οι 2 εψουψουρίζαν για την διαιτησία ότι ήταν πολλά χτυπητό τζαι μόλις εμπήκα μέσα εκρύψαν. Εν μιλούν, εν πολλά μαζεμένοι. Συνήθως φωνασκούν σαν τες κοτζιάκαρες τζαι μάχουνται τζαι περιπαίζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Σήμερα ούτε κιχ. Γιατί ξέρουν. Τζαι γιατί είμαι σίουρη ότι ντρέπουνται για την κατάντια τους.
Κάμμω την σύγκριση. Οι Ομονοιάτες στέκουνται περήφανοι. Μιλούν, φωνάζουν, σιαίρουνται, γελούν. Γελούν με την κατάντια.
Γιατί εν κατάντια να πιάνεις πρωτάθλημα τζαι να μεν μπορείς να το φωνάξεις δυνατά. Εν κατάντια να νικάς τζαι ο MVP σου ναν ο διαιτητής. Εν κατάντια να έσιεις οπαδούς βλάκες, να τους φωνάζεις έξω τζαι ύστερα που 5 λεπτά να φωνάζεις μαζί τους “Τούρκοι θα πεθάνετε σε χώμα ελληνικό”. Εν κατάντια να υποστηρίζεις μια εταιρεία, αντί μια ιδέα.
Η Κύπρος εν μιτσιά τζαι η ΟΜΟΝΟΙΑ τεράστια. Γι’ αυτό όσοι καημένοι θέλουν να τα βάλουν μαζί της, ας το σκεφτούν διπλά τζαι τρίδιπλα. Για μια εταιρεία κανένας εν επάλεψε ποτέ. Για μια ιδέα, όμως;

Stay proud – Stay strong. ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.