Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Το μεγάλο όφελος των Season tickets

Το μεγάλο όφελος των Season tickets

img_2040


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Γειά σας αδέλφια ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ/ΤΙΣΣΕΣ

Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να παραθέσω τα σημαντικά οφέλη των εισιτηρίων διαρκείας, που είναι ένας καθοριστικός τομέας για την ομάδα μας.

Τα πλεονεκτήματα είναι:

1) Αγοράζοντας το εισιτήριο διαρκείας, βοηθούμε οικονομικά την αγαπημένη μας ομάδα να ξεπεράσει όσο πιο σύντομα τα οικονομικά προβλήματα που έγιναν λόγω τεράστιων λαθών του παρελθόντος.

2) Μια έδρα με «σίγουρους» 7 000-8 000 κόσμο, συν 2-3 χιλιάδες τα εισιτήρια θα γίνετε καζάνι για όλους τους αντιπάλους! Σκεφτείτε μόνο πόσους βαθμούς έχασε η ομάδα μας από μικρές ομάδες, που αν ο κόσμος γέμιζε το γήπεδο τότε οι παίκτες μας θα είχαν πιο ανεβασμένη ψυχολογία ενώ αντίθετα οι αντίπαλοι θα είχαν αρχίσει να φοβούνται, να αγχώνονται και να συγχύζονται πολλές φορές! (για ένα ποδοσφαιριστή είναι σημαντικό να μην χάσει την συγκέντρωση του στο παιχνίδι)

3) Ένας τομέας ο οποίος πολλές φορές δεν καταλαβαίνει από κόσμο, ΑΝ η έδρα γίνει καυτή ίσως κατά κάποιο τρόπο προσπαθήσει να διορθωθεί. Ο λόγος για τον τομέα της κυπριακής διαιτησίας. Πολλοί διαιτητές έρχονται με ορέξεις και διαθέσεις να ασελγήσουν εις βάρος της ομάδας μας, για προσωπικό όφελος αφού θα έχουν βραβευτεί σαν οι καλύτεροι διαιτητές στην Κύπρο ( π.χ Βασίλη Δημητρίου) αλλά και για προσωπική ευχαρίστηση αφού οι περισσότεροι είναι αντι-Ομονοιάτες. Ο κόσμος μπορεί με την φωνή να εκφοβίσει ( αφού μόνο με αυτό τον τρόπο καταλαβαίνουν αυτοί) τους «αντικειμενικούς» διαιτητές μας και να τους στείλουν ξεκάθαρα το μήνυμα ότι ο λαός είναι γύρω σας και ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ να πειράξετε την βασίλισσα μας. Ζητούμε το 50-50 και ΌΧΙ κάτι περισσότερο.

4) Θα ήταν και σαν μια καλή διαφήμιση της ομάδας μας ή κάτι σαν κίνητρο σε ποδοσφαιριστές να τους προσελκύσουμε να έρθουν στην ομάδα μας, αφού πλέον δεν μπορούμε να τους δελεάσουμε οικονομικά. Είναι πρόκληση να παίζεις για μια ομάδα με ιστορία, κόσμο και κυριαρχία. Επίσης υφιστάμενοι ποδοσφαιριστές του ρόστερ μας θα παραμιλούν για την τρέλα και το πάθος του πράσινου λαού, με αποτέλεσμα να παίζουν και αυτοί με πάθος, να μην έρχονται μονό για το χρήμα και να γίνονται και αυτοί ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ( και όχι μόνο επαγγελματίες).

5) Ο κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας έχει πολλαπλά οφέλη, αφού έχει την δική του θέση και δεν έχει καμία έννοια αν θα βρει θέση καλή στο ΓΣΠ. Επίσης θα έχει προτεραιότητα σε εισιτήρια εκτός έδρας αγώνων που είναι σημαντικοί ( με αποελ, ανόρθωση, αεκ) όπου δεν μας δίνουν και πολλές θέσεις για να καλύψουν τις ανάγκες του μεγάλου Λαού μας.

6) Οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ. Παγκύπρια έχουμε φιλάθλους, σε όλες τις πόλεις. Επίσης έχουμε και από το εξωτερικό. Σκεφτείτε αυτή ομάδα να μπει σε ευρωπαϊκό όμιλο… Τα εισιτήρια για τις θέσεις του ΓΣΠ θα είναι μαγικά χαρτάκια! Προτεραιότητα όμως και πάλι θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας!

7) Προσωπικό κέρδος των φίλων της ομάδας. Θα έχει την ευχέρεια να δει σε 16 αγώνες την ομάδα μας + 2-3 του κυπέλλου με μόνο 240-250 ευρώ, έχοντας την δική του θέση, τα δικά του δικαιώματα χωρίς να τον νοιάζει αν θα αργήσει 5 λεπτά να εισέρθει στο γήπεδο .. Αντίθετα αν αγόραζε εισητήριο θα είχε να πληρώσει γύρω στα 323 ευρώ δεδομένου ότι το εισιτήριο θα πωλείται στη προκαθορισμένη τιμή των 17 ευρώ (19×17= 323 ευρώ)
Υπάρχουν αρκετά θετικά..

8) 3 ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ κερδίζουν θέαμα και κάνουν τους αντιπάλους να παραμιλούν και να παραδέχονται την δύναμη αυτή της μεγάλης οικογένειας που ονομάζεται ΟΜΟΝΟΙΑ.

9) Υπάρχουν και τα Οικογενειακά πακέτα όπου μπορείς με μια προνομιακή τιμή να φέρεις την οικογένεια σου και το παιδί σου ( τονίζω επανειλημμένα έχοντας εξασφαλισμένη την δική σου θέση, είναι πολύ σημαντικό αυτό)

Θα ήθελα να παρακαλέσω τους οπαδούς μας να αγοράσουν την κάρτα διαρκείας τους, να κάνουν το καθήκον τους σαν πιστοί και αυθεντικοί οπαδοί. Για όσους έχουν οικονομικές δυσκολίες, η διοίκηση μας αφουγκρασμένη τις οικονομικές δυσκολίες έθεσε την πληρωμή σε όσους επιθυμούν να γίνουν σε 3 δώσεις ούτως ώστε να είναι πιο εύκολο για μας να προμηθευτούμε τις κάρτες μας. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ, ΠΛΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ.
ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΛΑΟ

Δ.Ε