Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Le miserable et le incompetent

Le miserable et le incompetent

01img_2126


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Όταν η παρούσα Διοίκηση, που στην πλειονότητα της αποτελεί κομμάτι της Διοίκησης που κατάστρεψε το σωματείο(ΓΕΓΟΝΟΣ), βγήκε από το καβούκι της και ανοίχτηκε στον κόσμο υποσχόμενη διαφάνεια, συλλογικότητα και αλλαγές (ΓΕΓΟΝΟΣ) ο κόσμος πίστεψε και έκανε το θαύμα (ΓΕΓΟΝΟΣ). Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εν μέσω τεράστιων δυσκολιών οικονομικών και άλλων, έβαλε πάνω από τον εαυτό του, πάνω από την οικογένεια και τα παιδιά του την αγάπη του για την ΟΜΟΝΟΙΑ (ΓΕΓΟΝΟΣ), πίστεψε στις δεσμεύσεις και τις εξαγγελίες της Διοίκησης και βρήκε τον τρόπο να βοηθήσει.

Θεωρώ και είναι αποδεκτό από όλους, ότι ο κόσμος της ομάδας όχι μόνο έκανε αυτό που έπρεπε, αλλά πολύ περισσότερα. Διότι ο κόσμος της ομάδας, όταν πρόκειται για την ΟΜΟΝΟΙΑ, την λέξη ‘’πρέπει’’ την εκλαμβάνει πάντοτε σαν ‘’οφείλω’’ και ‘’θέλω’’.

Κύριοι του Δ.Σ.

Είναι με τεράστια απορία και ανυπομονησία που θα θέλαμε πραγματικά να μας πείτε ΕΣΕΙΣ τι κάνατε. Σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί για την οικονομική εξυγίανση του σωματείου. Σε πια θεσμικά μέτρα και σε ποιες θεσμικές αλλαγές έχετε προχωρήσει. Τι αποφάσεις έχουν ληφθεί στο οικονομικό κομμάτι μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Η ανυπομονησία και η αγωνία μας για τις απαντήσεις μετατρέπεται σε τρόμο και απελπισία, διότι πολύ απλά κύριοι, δεν έχετε κάνει απολύτως τίποτα. Η διοργάνωση φιλικών αγώνων, συναυλιών και το τύπωμα λαχνών δεν συγκαταλέγονται μέσα στις ενέργειες που θεωρούνται θεσμικές που φανερώνουν όραμα και ανθρώπους με πάθος, θέληση, ενέργεια και ικανότητες. Η διοργάνωση φιλικών αγώνων, συναυλιών και το τύπωμα λαχνών επανειλημμένα, ισοδυναμούν με αδυναμία, ανικανότητα, έλλειψη ιδεών, προχειρότητα και το χειρότερο εμπαιγμό και εκμετάλλευση του κόσμου.

Το όνομα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το διασύρετε καθυμερίνα όλοι σας και ο καθένας σας ξεχωριστά.

Painkiller
Κάτοχος season.
Συνολικές συνδρομές σε λαχεία, φιλικά, προιόντα περίπου €500….