Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Και ότι λένε με κάνει δυνατό

Και ότι λένε με κάνει δυνατό

img_2413


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Επερίμενα την Πέμπτη να έρτει που την Δευτέρα. Την Τετάρτη την νύχτα άρκεψα να νοίωθω καούρες τζιαι μιαν υποψίαν ημικρανίας. Ωραία λαλώ άρκεψεν το πριγκέϊμ. Την Πέμπτην το πρωιν είχα πάρα πολύ δουλεία τζι οσον τζιαι να φαινεται απίθανον εν εσκέφτηκα καθόλου το παιχνίδιν. Η ώρα 6 παρά έμπηκα σε μίτινγκ.Η ώρα 6 τζιαι κάρτον εγύρισεν ο μάστρος μου τζιαι είπεν «Εν 6 τζιαι κάρτον η ώρα,να παραγγείλουμεν τιποτε που την κατίναν πρίν να κλέισει»……..Πανικός πανικός ο Πράσινος Λαός…..Είπα τους

-Σόρρυ παιθκία πρέπει να φύω , να πάω σπίτι, να κάμω ένα ντουσh, να φορήσω τα κάλα μου τζιαι θα πάω εκκλησιάν.

-Εκκλησίαν ;;;;; μα ίντα εκκλησιάν έσhει σήμερα ;;;;;

-Πόψε έσhει Πράσινην λειτουργίαν τζιαι η Θεά θέλει μας ούλλους κοντά της………….

Εσηκώστηκα τζι έφυα να προλάβω. Στον δρόμον που επίεννα εσκέφτουμουν πόσον πελλοί φίλαθλοι είμαστεν για να πάμεν 17 σhιλλιάες (τόσοι υπολογίζονταν τζείνην την ώραν) μες το κατακαλότζιαιρον, στον 2 προκριματικόν του Γιουροπα Λιγκ. Όπα λαλώ Ριτσhι μου έτην απάντησην μες τα μάθκια σου. Εν είμαστεν φίλαθλοι,φίλοι δηλαδή του αθλήματος, είμαστεν οπαδοι. Οπαδοί της Ομονοιάκκας είτε παίζει μάππαν είτε παίζει πιριλλιά. Ακριβώς τούτον εν που έμπορούν οι φίλαθλοι να καταλάβουν. Εμάς εν τζιαι κόφτει μας το άθλημα. Εμας κόφτει μας μόνον η αγαπούλλα.

Αρχή αγώνα….

Πανατόλ…

Υπογλώσσια…

Ενδοφλέβια…

Μετωπικήν με τρένον…

Τέλος αγώνα….

Που επία σπίτιν εν αθθυμούμαι ίντα μπου έκαμα. Εσηκώστηκα το πρωιν, έβαλα την πράσινην την φανελούδαν, το τζίν τζιαι τα πράσινα παπουτσούθκια μου τζι επήα δουλείαν. Η περηφάνια μου εν πολλά μεγάλη για να μου την ρίψει ο οποιοσδήποτε εν έζησεν τουτόν που έχω την ευλογίαν να ζω έγω με την αγαπούλλα. Εν πολλά μεγάλη για να μπώ κάν στον κόπον να κάτσω να του εξηγω γιατί επήα δουλείαν με τα πράσινα αφου η ομάδα μου αποκλείστηκέν. Εν πολλά μεγάλη για να την φορήσει ο νούς του.

Αήστε του άλλους να εν φίλαθλοι. Εμείς είμαστεν οπαδοί. Εμάς εν μας αρέσκει μόνον η μάππα, εμέις λατρεύουμεν την ΟΜΟΝΟΙΑ.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΣΥ, ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ,

ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟ,

ΚΑΙ Ν’ ΑΛΛΑΞΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΙΝ’ ΑΔΥΝΑΤΟ

 

Richie