Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Μια είναι η αντίδραση αλλιώς…

Μια είναι η αντίδραση αλλιώς…

img_5502


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Μια είναι η αντίδραση αλλιώς…

 

Από χθες το βράδυ οι απανταχού Ομονοιάτες προσπαθούν να βρουν μια ηλιαχτίδα φωτός που να φέρνει αισιοδοξία. Το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές της ομάδας και μηνύματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο αποκλεισμός αυτή τη φορά δεν πλήγωσε απλά. Η ζημιά ίσως είναι μεγαλύτερη σε όλα τα επίπεδα με πρώτο και κύριο το οικονομικό.

Όμως δεν είναι καιρός για κλάματα και μοιρολόγια. Ο κάθε παίχτης και ο κάθε παράγοντας που πιστεύουν σε αυτή την ομάδα πρέπει να το χωνέψουν καλά ότι υπάρχει ΜΟΝΟ ένα αντίδοτο.

Το γιατρικό λοιπόν για την ομάδα μας είναι μια αψεγάδιαστη (αν είναι δυνατό) παρουσία στο πρωτάθλημα. Οι άλλοι ανεξαρτήτως εάν έχουν μεγαλύτερα μπατζετ από την δικιά μας ομάδα, σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτεροι. Επομένως η απάντηση που θα φέρει και την ανάκαμψη είναι οι εμφανίσεις στο πρωτάθλημα τύπου δευτέρου γύρου την περσινή χρονιά.

Εν κατακλείδι, η μπάλα και πάλι είναι στα πόδια της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών. Τρεις – τέσσερις τέτοιες πειστικότατες εμφανίσεις με επιβλητικά αποτελέσματα, είναι ο μόνος δρόμος για να ανακτήσει ο Ομονοιάτης τον πληγωμένο του εγωισμό.

Όλα αυτά είναι άμεσα συνδεδεμένα και με την οικονομική άνοιξη του σωματείου μας. Η τζέπες του κόσμου έχουν στερέψει (στην κυριολεξία). Εδώ θα φανεί η δύναμη της διοίκησης. Αν ξεκινήσουν να παρουσιάζονται τα περσινά με 3 και 4 μήνες καθυστερημένους μισθούς ζήτω που καήκαμε. Η συνέπεια, θα αναγκάσει τους παίχτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ενδεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος θα αλλάξει τα πάντα. Ως γνωστόν ο επόμενος πρωταθλητής προκρίνεται απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λινγκ. Άρα, τουλάχιστον δέκα εκατομμύρια μπαίνουν στα ταμεία και χρέος γίνεται σαφώς πιο βιώσιμο.

 

Όλα όμως είναι υποθετικά. Η δουλειά όλη πρέπει να γίνει στο γήπεδο, για να πιστέψει και ο κόσμος ότι αυτά που δηλώνουν παράγοντες και ποδοσφαιριστές είναι αληθινά.

 

Με εκτίμηση.

Ν.Κ.