Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΜΟΝΟΙΑ εσύ, με τρέλανες από παιδί

ΟΜΟΝΟΙΑ εσύ, με τρέλανες από παιδί

img_2213


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ Ν’ΑΛΑΞΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ!!!!

 

Είχα την ανάγκη να γράψω προς το ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ.  Απογοήτευση έχουμε όλοι μας.  Λογικό γιατί δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να μπούμε ομίλους, κάτι που θα μας βοηθούσε να πάρουμε και χρήμα.  Χτες όμως δεν ξέρω για πιο λόγο δεν με πείραξε τόσο.  Ίσος γιατί έβλεπα τους παίκτες ότι το ήθελαν, ότι το πάλεψα. Για κάποιους μπορεί να μην ήταν αρκετό σεβαστό.  Άλλα, πιστεύω ότι τους αδικούμε κάπως, και όταν λέω τους αδικούμε με την μουρμουρά π ξεκίνησε.  Δεν γίνεται να αντιδρούμε έτσι με την πρώτη αποτυχία είμαστε Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ και πρέπει να έχουμε υπομονή πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα. Το είχα πει στο πατέρα μου  πριν και μετά το τέλος του παιχνιδιού, και το πιστεύω ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ είναι δικό μας. Ας σηκωθούμε και ας το πιστέψουμε.

ΤΟΣΟ περιφανή είμαι για την ομάδα που υποστηρίζω που ακόμα και μετά το παιχνίδι τραγουδούσα τον ύμνο και τα συνθήματα.  Γιατί η ομάδα έδειξε και θετικά στοιχεία αλλά κανένας δεν τα σχολίασε!!! Αν υπήρχε πρόκριση δηλαδή τι θα γινόταν; Να σας πω εγώ. Κανείς δεν θα παραπονιόταν για κανένας δεν θα υπήρχαν λάθει και τότε θα είχαμε ΟΜΑΔΑΡΑ. Λάθος ΟΜΑΔΑΡΑ έχουμε και τώρα φτάνει να το πιστέψουμε.

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ!!!!!

Πράσινε λαέ σήκωσε κεφάλι ΠΡΟΧΟΡΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΕΝΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!!!

ΚΑΙ ΑΡΧΗΣΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΑΝΤΙ ΚΑΡΔΙΑ!!!!

ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΡΙΦΑΝΙΑ

ΜΑΡΙΑ.