Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ Double

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ Double

img_5434


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Σίγουρα ένας πρόωρος αποκλεισμός από τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις δεν είναι ότι καλύτερο για την   ομάδα μας. Ιδίως όταν η ομάδα βρίσκεται σε μία τέτοια  οικονομική κατάσταση. Αναμέναμε όλοι μας πως   φέτος η ομάδα θα έκανε το παραπάνω βήμα βλέποντας την να αποδίδει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο με τον   ερχομό του Τόνι και να κάνει ένα τρελό δεύτερο γύρο και playoffs.Είδαμε τον Alves να μεταμορφώνεται   από «αχάπαρος» σε παικταράς και να σκοράρει αλλά και να σερβίρει μπαλιές μισό γκολ. Είδαμε τον   Τζίμη να αξιοποιεί στο μέγιστο τα χαρακτηριστικά του(δύναμη, ταχύτητα ,μαχητικότητα ,σκοράρισμα)   και ουσιαστικά να γίνεται ένας ολοκληρωμένος πλέον ποδοσφαιριστής αλλά και μια ομάδα από μόνος   του. Μαζί με τον Ισραηλινό να αποτελούν ίσως την κορυφαία δεξιά γραμμή που υπήρξε ever στο   κυπριακό πρωτάθλημα. Είδαμε τον περσινό πρώτο σκόρερ(Φρέντυ) να προσπαθεί με το πάθος του και   την εκρηκτικότητα του σε κάθε ευκαιρία που του δινόταν να αποδείξει ότι δικαιούται εντεκάδα. Είδαμε   τον Leo να γίνεται πραγματικός αρχηγός της ομάδας αφού σχεδόν σε κάθε παιχνίδι ήταν μέσα σε όλα. Και   ανασταλτικά αλλά και δημιουργικά. Είδαμε τον Σοάρες από «κορόιδο» να αποτελεί κολόνα στην αμυντική   λειτουργία της ομάδας. Είδαμε τον Αλαμπί, από τρίτη ή ακόμα και τέταρτη επιλογή , δικαίως να γίνεται   βασικός και αναντικατάστατος. Είδαμε τον Μαλτέζο να μπαίνει συνήθως ως αλλαγή, τις πλείστες φορές να   σκοράρει και όλοι να λέμε ότι πρέπει κάπου να χωρέσει κι αυτός στην εντεκάδα. Είδαμε μετά από χρόνια   την ομάδα αλλά και όλου εμάς να λέμε ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έχουμε τερματοφύλακα.

Και ενώ έγιναν όλες αυτές   οι μεταμορφώσεις, ουσιαστικά μέσα σε μόνο τρείς  μήνες την περασμένη χρονιά, ξεκινήσαμε πάλι τα ίδια.

1)Ο Αμερικάνος εν κάμνει.(Πόσους εικοσιτετράχρονους Αμερικάνους είδατε να μπαίνουν απευθείας στο   πετσί μια ομάδας στο Κυπριακό ποδόσφαιρο?).

2)Που τον ήβραμε το Θερβέρα? Εν πιο αργός και που την ομίχλη. (Να θυμίσω ότι ο Θερβέρα αγωνιζόταν   μέχρι και τις 22 του Ιούνη με την Χιρόνα που είχε αντίπαλο την Αλμερία για άνοδο στη πρώτη κατηγορία.   Για τον ίδιο επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από ένα μήνα με ουσιαστικά μηδαμινή ξεκούραση).

3)Η άμυνα μας το γάλα(Να θυμίσω ότι η ομάδα πέρσι δεν δέχτηκε τέρμα σε 19 παιχνίδια μετά τον ερχομό   του Τόνι.)

4)Μια ζωή loosers. (Αλήθκια ακόμα θεωρούμε ότι εψές επέξαμε σαν loosers? Τί θα γινόταν αν η πουτάνα εν   έφκαινε που τα δίχτυα στο 26?Σημείωση η σέντρα ήρτεν που τον Αμερικάνο πας την κκελλέ του Σκέμπρι).

Που θέλω να καταλήξω? Η ομάδα έχει σημαντικές απώλειες που πέρσι. Αναγκάστηκε να πωλήσει κάποιους   παίκτες κύρια για οικονομικούς λόγους. Έκαμε κάποιες μεταγραφές κινούμενη σε πολύ χαμηλό μπάτζετ   και είναι αναγκασμένη να κινηθεί σε αυτά τα πλαίσια. Θεωρώ ότι οι καινούργιοι θα πρέπει να πάρουν   το χρόνο τους για να προσαρμοστούν αλλά και οι παλιοί για να μπορέσουν να δέσουν με τους νέους .   Έχουμε στο πάγκο της ομάδας ένα προπονητή που αν μη τι άλλο ξέρει  να διαχειρίζεται το υλικό που έχει   και να βγάζει στη τελική το μέγιστο που κάθε παίκτη. Αυτούς έχει και με αυτούς θα πορευθεί. Επίσης   όλοι ξέρουμε ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει ποδοσφαιρικό μάτι και σίγουρα θα δούμε νεαρούς των   ακαδημιών να παίρνουν το χρόνο τους.

Η ομάδα έχει πλέον ένα μήνα να προετοιμαστεί για την έναρξη του   πρωταθλήματος. Ένα μήνα για να βελτιωθεί και να διορθώσει λάθη. Ένα μήνα για να δοκιμάσει πράματα   και να πειραματιστεί αφού πλέον δεν έχει τον βραχνά της Ευρώπης. Δεν έχουμε δει τους παίκτες μας   πιστέψτε με. Προσωπικά έχω πλήρη εμπιστοσύνη στο Τόνι και θεωρώ ότι θα μπορέσει να βγάλει το 100%   των παικτών μας στο γήπεδο και σίγουρα αναμένω ότι δεν θα είναι υποδεέστερο του περσινού. Και στη   τελική οι ανταγωνίστριες ομάδες τι έχουν?  ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ DOUBLE