Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Πρέπει όλοι να συσπειρωθούμε

Πρέπει όλοι να συσπειρωθούμε

img_2334


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Αγαπητοί φίλοι του omonoianews θα σας παρακαλούσα να δημοσιεύσετε αυτή την επιστολή και να την ανεβάσετε στο FB για σχολιασμό διότι αφορά όλο το οικοδόμημα της ομάδας μας. Απευθύνεται πρώτα από όλα σε εσάς, τα πράσινα ΜΜΕ, την διοίκηση τους απλούς οπαδούς μας και τη Θ9.

Πρώτα από όλα θέλω να τονίσω ότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο προπονητή και τους παίχτες μας. Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτή την ομάδα και πιστεύω ότι μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και το πρωτάθλημα εάν της επιτραπεί!

Φέτος το Αποελ, η Ανόρθωση, η Αελ και ο Απόλλωνας έχουν δώσει πολλά λεφτά για να φτιάξουν ομάδες. Φέτος από ότι καταλαβαίνω η πρωταθλήτρια πάει απευθείας ομίλους CL και η δεύτεραθλήτρια πάει στα προκριματικά του CL.
Μετά από τις αλλαγές στο πρωτάθλημα θα έχουμε το group των πρώτων 6 που πιθανόν θα αποτελείται από τον Αποελ της ΚΟΠ και του Κωστάκη, την Ανόρθωση του παρασκηνίου, των Απόλλωνα του Νίκαρου, την Αελ του Σόφο και την καταϊδρωμένη ΑΕΚ που δεν έχει στήριξη από κανένα.

Μπορείτε να φανταστείτε τι παρασκήνιο θα δημιουργηθεί για τις πρώτες δυο θέσεις και το πρωτάθλημα. Εδώ και μήνες σφάζονται για την επιτροπή διαιτησίας, για τη δικαστική, ακόμα και για τη καθαρίστρια στα γραφεία της ΚΟΠ.
Εγώ προβλέπω το πιο κάτω σενάριο και εδώ είναι που πρέπει όλοι να συσπειρωθούμε και να δούμε με πιο τρόπο μπορούμε να το ανατρέψουμε.

Η ομάδα μας την Πέμπτη είχε ένα άτυχο αποτέλεσμα, διότι πιστεύω ότι μπάλα παίξαμε, οι παίχτες προσπάθησαν και στην τελική παίζαμε με μια πιο έτοιμη ομάδα, καλή ομάδα και όχι με κώνους. Αρκετός κόσμος άρχισε να δυσανασχετεί άδικα για μένα και να μουρμουρά για τη διοίκηση, το προπονητή και τους παίχτες. Πιστεύω θα έχουμε πολύ κακές διαιτησίες στην αρχή του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι φωνές, η μουρμούρα και στο τέλος θα διώξουμε το προπονητή μας και θα αρχίσει ένα νέο ράβε ξήλωνε!!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ φίλοι μου!!!!! Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη παγίδα που πέφτουμε σαν ομονοιάτες. Πρέπει όλοι να συσπειρωθούμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να αποφύγουμε το πιο πάνω σενάριο.
Τα πράσινα ΜΜΕ πρέπει να περάσουν τα πιο πάνω μηνύματα στο κόσμο, η διοίκηση να δουλέψει παρασκηνιακά με την ΑΕΚ και τις άλλες ομάδες που συνήθως αδικούνται. Οι οπαδοί να δείξουν εμπιστοσύνη και αυτοσυγκράτηση και η θύρα να αποφύγει μέσα στο γήπεδο ότι μπορεί να βλάψει την ομάδα μας.

Δεν είναι κάτι νέο αυτό που λέω.. Δύστυχος το βλέπουμε σχεδόν κάθε χρονιά, μετά από τις αποτυχίες μας στην Ευρώπη ακολουθούν πολύ κακές διαιτησίες και την νύφη τη πληρώνει ο προπονητής είτε φταίει είτε δεν φταίει.

Πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα, παίχτες και προπονητή, από τη ΚΟΠ, τη διαιτησία, το παρασκήνιο αλλά ΚΥΡΙΩΣ από το κακό μας εαυτό!!! Είναι καιρός να ωριμάσουμε και να βλέπουμε πραγματικά τη γίνεται στο παρασκήνιο. Όλοι λέμε συνήθως ότι πρέπει να έχουμε ομάδα για να νικά και το διαιτητή. Αυτό είναι μεγάλη βλακεία. Γιατί η ομάδα μας να μην μπορεί να διεκδικήσει με ίσους όρους ένα πρωτάθλημα? Γιατί να μην μπορεί να νικήσει ένα παιχνίδι που είναι μέτρια?
Το πρωτάθλημα φέτος είναι ιδιαιτέρα κρίσιμο, η πρώτη θέση έχει πολλά οφέλη, πρέπει να μην αφήσουμε κανένα να μην μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε τη πρώτη θέση. Πιο πολύ όμως φοβάμαι τον εαυτό μας που δεν έχουμε υπομονή. Που νομίζουμε ότι είμαστε όλοι προπονητές. Ας αφήσουμε μια χρονιά να δουλέψει ο πραγματικός προπονητής χωρίς μουρμούρα. Έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε και άλλη επιλογή. Λεφτά δεν υπάρχουν ούτε για απολύσεις, ούτε για αποδεσμεύσεις ούτε για αποζημιώσεις.

Δεν πρέπει πάλι να πέσουμε στη παγίδα τους. Στηρίξετε όλοι την ομάδα. Προσφέρεται ηρεμία στους παίχτες και τεχνική ηγεσία.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Χ.Σ.

Επίσης είναι σημαντικό να αποφασίσουμε σαν οπαδοί αν πραγματικά αυτό που λέμε για τα νεαρά ταλέντα και τους παίχτες από τις ακαδημίες μας είναι αυτό που θέλουμε να δούμε στο γήπεδο. Αν αυτό θέλουμε τότε πρέπει να το στηρίξουμε πραγματικά και να μην ζητάμε άλλες μεταγραφές που θα αποκλείσουν αυτούς του νεαρούς παίχτες. Διότι αν έρθει ακόμα ένας επιθετικός όπως θέλουν οι περισσότεροι δεν θα παίξει ποτέ ο ρουσιας και ο χατζηβασίλης.