Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αλλαγή στόχου

Αλλαγή στόχου

ace396ffae6a43059d15aad52db2aeb6_w639_h432_sc


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Τον τελευταίο καιρό εντείνεται η παραφιλολογία σχετικά με τη θέση του προπονητή στην ομάδα μας. Επιτέλους ας βάλουμε όλοι μυαλό!!!. Αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν θα δούμε ποια είναι η αιτία του προβλήματος. Μόλις η ομάδα πάρει τη δυναμική της, τσακ η ΚΟΠρια με του κανονισμούς της και τα παρατράγουδα της. Θυμηθείτε τι έγινε πέρσι με τους τρεις βαθμός του Απόλλωνα και της Αελ. Οι βαθμοί πήγαιναν και έρχονταν σε όποια ομάδα από τις δύο ήθελαν οι υπεύθυνοι της ΚΟΠ έτσι ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να μένει εκτός τετράδας. Θυμηθείτε την τιμωρία των έξι αγώνων κεκλισμένων των θυρών στην τελική φάση όταν η ομάδα μπορούσε να κτυπήσει και το πρωτάθλημα (όταν το πήρε η Αελ) και πολλά άλλα παραδείγματα.

Ας επικεντρωθώ τώρα στα φετινά γεγονότα. Φέτος άρχισε πολύ νωρίς η παραλογική λογική της ΚΟΠ. Μια καλοστημένη τακτική που αρκετοί φίλοι της ομάδας μας την έχουν πατήσει. Η ομάδα μας δεν πήρε τη απαιτούμενη δυναμική. Γιατί άραγε;  Η απάντηση απλή. Δεν είχε τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ δίπλα της, σε γεμάτο ΓΣΠ να δώσει παλμό και πώρωση στους παίκτες. Ας επικεντρωθούμε λοιπόν στο στόχο μας που είναι άδική αντιμετώπισή της ομάδας μας από την ΚΟΠ και ας μην ψάχνουμε αποδιοπομπαίους τράγους (Τόνι Σάβεβσκι) για να τους φορτώσουμε το πρόβλημα. Το όλο κλίμα το τορπιλίζουν και αρκετά ΜΜΕ.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα με αντίπαλο την Αελ θα πρέπει να στηρίξουμε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Αλλαγή πλεύσης, αλλαγή στόχου λοιπόν, στηρίζουμε με χίλια την ΟΜΟΝΟΙΑ και το τεχνικό επιτελείο. Στόχος μας είναι η άδικη συμπεριφορά και στάση της ΚΟΠ. Ας δώσουμε λοιπόν ΔΥΝΑΜΗ και ΝΕΥΡΟ στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Σας ευχαριστώ

Σάββας Σάββα