Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Ο Τόνι δεν θα πάει πουθενά

Ο Τόνι δεν θα πάει πουθενά

dscn8713


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Αδέρφια ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ,

Το τι βλέπουν τα μάτια μας όχι μόνο τις τελευταίες δυο μέρες, αλλά από πέρσι όσο αφορά τον προπονητή της ομάδας μας είναι ανεπίτρεπτο. Φτάσαμε στο σημείο και είμαστε άξιοι να πάμε σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και να διώξουμε τον προπονητή που μας πήρε εκεί για να φέρουν κάποιοι του συμβουλίου αυτόν που θέλουν και που θα του βοηθήσει να γεμίσουν και άλλο τις τσέπες τους.

Πέρσι, όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιζε playstation στο δεύτερο γύρο, όταν επιτέλους ο Τόνι είχε καταφέρει να βγάλει το 100% των ποδοσφαιριστών του, έτσι στα καλά καθούμενα βγαίνει προς τα έξω ότι ο Πάμπος (ψόφο) θα είναι ο προπονητής της ομάδας για νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Ε για όνομα δηλαδή. Έχουμε χειρότερη νοοτροπία και από ομάδες σε χώρες τριτοκοσμικές!!! Νόμιζα ότι μετά την απομάκρυνση του χριστάκη γεωργίου δε θα υπήρχε χειρότερος του να αναλάβει, αλλά τελικά υπήρχε και το χειρότερο από όλα είναι πως αυτή τη φορά έχει και βοήθεια από άτομα τα οποία ούτε καν θα φανταζόμασταν ποτέ ότι πρώτο τους μέλημα είναι το πως να καταστρέψουν την ΟΜΟΝΟΙΑ αντί να της δώσουν σταθερότητα.

Αλήθεια κύριε Σοφοκλέους όταν πήγαινες να δεις τον Θερβέρα, εθόρες στο γήπεδο, εθόρες το παιχνίδι, οξα είσουν πίττα που την μπύρα που έπινες. Μια ακόμα καλύτερη ερώτηση, έκαμες καν τον κόπο να πάεις στο γήπεδο να δεις τον παίχτη πριν μεταφέρεις του Τόνι αν είναι καλός ή όχι; Εγώ λαλώ σου ότι είδαν παραπάνο ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που το ιντερνετ τον παίκτη παρά εσύ που υποτίθετε πήγες για να κάμεις και scouting τρομάρα σου!!!

Αλήθεια κύριε Τσαγγάρη τι όρους έβαλες πάνω στο συμβόλαιο του Θερβέρα; Πόσα παιχνίδια πρέπει να συμπληρώσει για να του γίνει ανανέωση και πρέπει να παίζει κάθε παιχνίδι βασικός; Αλήθεια τον Εμπέμπα πρέπει να προσπάθησες πολλά να τον πλασάρεις του Τόνι ένε;

Κύριε Χαραλάμπους, το ότι θα χρειαζόταν να ασχολειθώ μαζί σου, δεν το περίμενα καν. Το ότι θα προσπαθούσε ένας ζωντανός θρύλος των χρυσών δεκαετιών να διώξει έναν προπονητή από πέρσι κιόλας δε θα το περίμενα. Αλήθεια τι είναι το πρόβλημα σου με τον Τόνι; Μήπως κάποιο δικό σου άτομο στις ακαδημίες που δεν κάμνει για πρώτη ομάδα και το είδε ο Τόνι και εσένα δεν σου άρεσε; Νίκο μου, ο κόσμος άνοιξε τα μάτια του πλέον και ούτε εσείς δεν γλυτώνετε πλέον γι αυτό φέρτε το νου σας όσπου εν γλίορα.

Και κάτι τελευταίο προς το ΑΚΕΛ, εκέινο το κόμμα που κάποτε θύμιζε αριστερά ενώ τώρα πάει να γίνει και χειρότερο από το ελαμ. ΞΑΠΟΛΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ!!! Εκτός και αν θέλετε τα ποσοστά σας να γίνουν πιο χαμηλά από τους οικολόγους!!! Δεν είμαστε πλέον αρνιά σας, πλέον μοναδικός μας στόχος η σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!!!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Ευχαριστώ,
Κυριάκος