Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: “Ιδέες για επιπλέον έσοδα της ομάδας μας”

Αναγνώστης: “Ιδέες για επιπλέον έσοδα της ομάδας μας”

ammoxostos3


Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα να γράψω μερικούς τρόπους που θα μπορούσε η ομάδα μας να έχει κάποια επιπλέον έσοδα.

1. Έκδοση στην αρχή κάθε μήνα πακέτο εισιτήριων για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας. Δηλαδή τον μήνα Δεκέμβριο σύμφωνα με το πρόγραμμα της ομάδας μας έχουμε δυο εντός έδρας παιχνίδια με την ανόρθωση και τον Ερμή. Αν τα πουλούσαμε σε πακέτα των 17 ευρώ για παράδειγμα θα εξασφαλίζαμε απο τις πρώτες μέρες κάθε μήνα ένα σημαντικό ποσό που χρειαζόμαστε στο τέλος του μήνα και αυτό θα βοηθούσε στην ρευστότητα που έχουμε ανάγκη. Η τιμή που είπα θα μπορούσε να είναι διαφορετική.Σύμφωνα με τις μειωμένες τιμές που έχουμε τώρα των 10 ευρώ, αν θα αγόραζε κάποιος ξεχωριστά τα εισιτήρια θα έδινε 20 ευρω ενω αγοράζοντας έχει κίνητρο να πάρει την έκπτωση 3 ευρώ απο το εισιτήριο του επόμενου αγώνα.

2. Θα μπορούσαμε αφού ένας από τους χορηγούς μας είναι η cytamobile-vodafone να εκδώσουμε σε συνεργασία μαζί της ”καρτοκινητό ΟΜΟΝΟΙΑ” το γνωστό σε όλους μας so easy με διάφορα προνόμια μεταξύ των συνδρομητών όπως για παράδειγμα
* Bonus 1€ για κάθε ΓΚΟΛ της ομάδας μας
* Δωρεάν Λεπτά Ομιλίας με κάθε ανανέωση από 5¤ μεταξύ των συνδρομητών και αλλά

Τις λεπτομέρειες για το ”καρτοκινητό ΟΜΟΝΟΙΑ” θα μπορούσε να τις καθορίσει η ομάδα μας με την εν λόγο εταιρεία, δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες.

Τα πιο πάνω παρακαλώ όπως δημοσιευτούν με σκοπό να εμπλουτιστεί η ιδέα αυτή καλύτερα και απο άλλους αναγνώστες. Ευχαριστώ.

Μ.Ξ
Μέλος ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ