Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: “ΟΜΟΝΟΙΑ μόνο αν ….”

Αναγνώστης: “ΟΜΟΝΟΙΑ μόνο αν ….”

dscn3558


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο)

Τα προβλήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν δημιουργήθηκαν μετά τον αποκλεισμό από τον Απόλλωνα στο κύπελλο . Άπλα μετά τον αποκλεισμό προστέθηκε ακόμη ένα αρνητικό στα τόσα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στο σωμάτιο μας .

Δεν θα λύνονταν τα προβλήματα και δεν θα βγαίναμε από το οικονομικό αδιέξοδο αν περνούσαμε στον επόμενο γύρο του κυπέλλου, άπλα θα έπαιρνε λίγη χαρά ο κόσμος άλλα μέχρι εκεί . Αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε όλοι , είναι ότι δεν μπορούμε να έχουμε μεγάλες απαιτήσεις από την ποιότητα και τους παίχτες της ομάδας , και σε όλα αυτά είναι και παίχτες κλειδιά που δεν αποδίδουν στο μέγιστο βαθμό .
Το πρόβλημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι το οικονομικό κομμάτι και εδώ πρέπει να επικεντρωθούμε όλοι μας , με σωστές κινήσεις και με τα σωστά άτομα που θα εμπλακούν στα διοικητικά να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα μας .
Και το μυστικό σε αυτή την προσπάθεια που θα γίνει είναι να είμαστε όλοι ενωμένοι , γιατί μονό έτσι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε , και να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα ούτως ώστε να βγούμε από το οικονομικό αδιέξοδο .
Όλα αυτά θα γίνουν και με συνδυασμό του ότι , η ομάδα που θα έχουμε να μην υπερβαίνει μεγάλους προϋπολογισμούς ούτως ώστε να μην επιβαρύνεται το σωμάτιο . Και αυτό μπορεί να μην είναι πρόβλημα καθώς υπάρχουν παίχτες φτηνοί και αρκετά κάλοι , οι οποίοι αγωνίζονται στην Κύπρο και θα μπορούσαν να αγωνιστούν στην ΟΜΟΝΟΙΑ .
Έτσι , με δουλειά και ενότητα από όλους μας , τα καλύτερα θα έρθουν , και που θα μας οδηγήσουν και πάλι στην κορυφή εκεί που πρέπει να βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ .
Α.Κ