Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Ακοπέλ χαρτιά πρωτάθλημα!

Αναγνώστης: Ακοπέλ χαρτιά πρωτάθλημα!


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο)

Ζούμε σε μια μπανανία που δεν έχει τσίπα, αξιοπρέπεια ούτε μυαλό.

Όταν οι οπαδοί τους είναι υπεύθυνοι για τις περισσότερες επιθέσεις με πιστόλι φέτος. Συγκεκριμένα σε 3 ήμουν παρόν, και στην 1 φορά κινδύνεψα όταν μας πυροβόλησαν με φωτοβολίδα και πέρασε μισό μέτρο από το κεφάλι μου και κτύπησε ένα ηλικιωμένο που καθόταν 2-3 θέσεις πιο πάνω στο πόδι.
Όταν το 2010-11 έριξαν κροτίδα του Γιωργαλίδη που έγινε αλλαγή χωρίς να διακοπεί ο αγώνας με τον Ιωνά να φωνάζει ότι ο τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάνει θέατρο. Και τώρα να τραυματίζεται αναπληρωματικός παίχτης και να διακόπτεται ο αγώνας που κρίνει τον τίτλο.
Όταν πληρώνει η ΟΜΟΝΟΙΑ τόσες αγωνιστικές κεκλισμένων για φωτοβολίδες, και όταν συμβαίνει με το αποελ να τους προτείνουν εξαγορά της ποινής και μετά να αλλάζουν και το κανονισμό για να μην κακοφανήσουν την ομάδα του συστήματος.
Όταν το 70% των διαιτητών προέρχεται από το ακροδεξιό ΜΑΜΑΡΙ, όταν διαιτητές φωτογραφίζονται με φανέλες και κασκόλ του αποέλ ( μαζί και ο Ιωνάς), όταν ο διαιτητής Χριστοδούλου μετά τις αστειότητες στο παιχνίδι αποελ-ΟΜΟΝΟΙΑ ομολογεί πως εκτελούσε εντεταλμένη υπηρεσία, και εμφανίζεται σε φωτογραφίες ανάμεσα στους οργανωμένους του αποελ και να έχει μάλιστα ενεργό συμμετοχή στον πυρήνα.
Όταν ο ίδιος πρόεδρος της ΚΟΠ παραδέχεται πως έχει μετοχές στην εταιρεία αποέλ, όταν φωτογραφίες βγαίνουν στην δημοσιότητα με διάφορες εξόδους σε κέντρα παραγόντων του αποερλ με διαιτητές, με πολιτικούς και με τον Κουτσοκούμνη.
Όταν φωνάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ μόνη της τόσα χρόνια και εσείς όλοι μας λέγατε κλαμένους και πως βλέπουμε φαντάσματα.
Όταν ανάμεσα σε τόσα τραγικά γεγονότα που έγιναν στο ποδόσφαιρό αλλά και γενικά με την αστυνομία ο πορτοκαλί Ιωνάς δεν παραιτείται αλλά απολύει τον αρχηγό αστυνομίας και συνεχώς ρίχνει τις ευθύνες αλλού.
Όταν αντί να ντρέπεστε που θα πάρετε τρόπαιο στα χαρτιά (για δεύτερή φορά) πανηγυρίζεται, τότε ναι είστε δικαίως η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.
Τότε φίλοι μου 2 λύσεις υπάρχουν η μπαίνετε στο παρασκήνιο ή φεύγετε από αυτό δημιουργώντας δικό μας πρωτάθλημα με τις άλλες ομάδες που φέτος άρχισαν να ξυπνούν.

Υ.Γ 1 : καταδικάζω την ενέργεια του οπαδού που πέταξε την κροτίδα. Όμως οι κανονισμοί πρέπει να εφαρμόζονται παντού και όχι μόνο όταν μας συμφέρει.
Υ.Γ 2 : Η εξυπνάδα του συστήματος δεν είναι που μας πολεμά-νικά τόσα χρόνια, αλλά που μας διάσπασε μολύνοντας μας τα μυαλά την τελευταία 5ετία. Και έτσι κατάφερε να μας αντιμετωπίσει πιο εύκολα.

Δημήτρης Ν.