Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: H αποχώρηση αυτή θα μας επηρεάσει αρνητικά

Αναγνώστης: H αποχώρηση αυτή θα μας επηρεάσει αρνητικά


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο)

Αγαπητοί φίλοι του omonoianews σας χαιρετώ.

Με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας μας στον ραδιοσταθμό Άστρα θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα ενός από τους καλύτερους κατα την άποψη μου ποδοσφαιριστή που πέρασαν από την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο κύριος Σεραφείμ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είχαμε δύο ποδοσφαιριστές για την συγκεκριμένη θέση, έναν για κάθε ημίχρονο. Συμφωνώ, αλλά γιατί έγινε η δεύτερη μεταγραφή για την συγκεκριμένη θέση για 6 μήνες; Μήπως επειδή ο Νούνο ήταν τραυματίας, μήπως επειδή λόγο προετοιμασίας και διάφορων άλλων αλλαγών εντός της ομάδας οι πλήστοι από τους ποδοσφαιριστές σαφώς επηρεασμένοι δεν μπορούσαν να αποδόσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους ή μήπως υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην μπορεί η διοίκηση ή η τεχνική ηγεσία να κάνει, όπως λέμε στην κυπριακή διάλεκτο “ζάφτην” ένα ποδοσφαιριστή της αξίας του Νούνο; (Ίσως και να είναι το οικονομικό και η ηλικία)

Ο λόγος που τα αναφέρω είναι επειδή ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής στο γήπεδο έβλεπα ότι έδινε πάντα ότι καλύτερο μπορούσε. Για 90 λεπτά έτρεχε ασταμάτητα (σωστά και όχι απλά για να πει οτι έτρεξε), έκλεβε μπάλες, μοίραζε μπαλιές, έδινε ασιστ. Με μια κίνηση του ανέβαζε όλη την ομάδα και μπορούσε να την πάρει στους ώμους του. Μπορεί να είναι στα 36 του πλέον χρόνια, αλλά για ένα πρωτάθλημα όπως το κυπριακό (που ας μην κοροίδευόμαστε δεν είναι και ότι καλύτερο βλεπουμε, με όλα τα παρασκήνια του) αλλά και με ένα σωστό πρόγραμμα εκγύμνασης μπόρει να αντεπεξέλθει στο έπακρον και ναι τολμώ να πω χωρίς τραυματισμούς και επιπλοκές. Άλλωστε αυτό είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι μπορεί να γίνει, φτάνει φυσικά να υπάρχει ένας επαγγελματικός τρόπος προσέγγισης και από την πλευρά του αθλητή/ποδοσφαιριστή αλλά και από την πλευρά του γυμναστή (δεν γνωρίζω τον γυμναστή και ούτε επιρρίπτω οποιεσδήποτε ευθύνες στο άτομο αυτό- ο γυμναστής στην πρόταση μου είναι ο όποισδήποτε γυμναστής όπως και ο ποδοσφαιριστής/αθλητής).

Επίσης θεωρώ πως ένας ηγέτης όπως ο Ασσίς ανεβάζει την ομάδα μας όχι επίπεδο αλλά επίπεδα. Παίχτες γύρω του μπορούν να μάθουν και να γίνουν καλύτεροι.

Τελευταίο θα ήθελα να αναφέρω το θέμα του οικονομικού. Σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ θεωρώ πως οι παίχτες πρέπει να παίζουν για την φανέλα, αλλά αν το δούμε επαγγελματικά και προσωπικά το θέμα, εάν υπήρχε η αβεβαιότητα της πληρωμής πόσοι από εμάς θα είχαν καθαρό μυαλό για να αποδόσουν; Το αναφέρω γιατί ορισμένοι από εμάς το ζούμε καθημερινά στους χώρους εργασίας μας έστω και αν το Σαββατοκυριακό η κυριότερη μας έγνοια είναι να δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει μπάλα (προσέξτε, την ΟΜΟΝΟΙΑ σαν ομάδα, όχι τον κάθε παίχτη από μόνο του).

Κατά την προσωπική μου άποψη θεωρώ πως η αποχώρηση αυτή θα μας επηρεάσει αρνητικά στον δημιουργικό τομέα σε μια περίοδο που όπως είπε και ο πρόεδρος το πρωτάθλημα για εμάς είναι η οικονομική επιβίωση. Ελπίζω να βγω ψεύτης!

Καλό καλοκαίρι σε όλους πάντα με ΟΜΟΝΟΙΑ!

Με εκτίμηση,
ΣΜ