Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Αλλαγή στάσης χθες

Αναγνώστης: Αλλαγή στάσης χθες

opinions-2015a


Αξιότιμα μέλη του Αθλητικού Σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας,

 

Κατ’ αρχήν, να σας πω ότι από την Παρασκευή που άκουσα το διορισμό του Α. Χριστοδούλου ως Α΄ διαιτητή στον αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ένιωσα αναστάτωση για δύο λόγους: 1. ο συγκεκριμένος έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι ένας αδύνατος έως επικίνδυνος διαιτητής και 2. είναι γνωστός για τα φιλοαποελήστικα του αισθήματα. Εδώ γεννιούνται τα εξής ερωτήματα: πώς είναι δυνατόν να ορίζεται ένας τέτοιος διαιτητής ίσως στον σημαντικότερο αγώνα του πρωταθλήματος; Ίσως, αφού δεν έχει τις δυνατότητες να κάνει καριέρα, να ήταν ο καταλληλότερος να εκτελέσει τις εντολές των «κυρίων με τη γραβάτα» της ψευδοομοσπονδίας, με το ανάλογο όφελος βεβαίως;

 

Προσωπικά, όπως και η πλειοψηφία των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ έχω κουραστεί με την μεταχείριση που τυγχάνει η ομάδα μου. Δεν εμπιστεύομαι κανένα από τους «αξιωματούχους» της ψευδοομοσπονδίας ούτε ακόμα και τον «δικό» μας Νικ Νικολάου.

 

Θα ήθελα πρώτα να σας αναφέρω ότι είμαι ευγνώμων για τις συνεχείς και γιγάντιες προσπάθειες που καταβάλλει η διοίκηση της ομάδας μας να αντεπεξέλθει οικονομικά και αγωνιστικά. Είμαι κάτοχος 2 εισιτηρίων διαρκείας (Ανατολική κερκίδα) και στηρίζω όσο μπορώ την ομάδα. Δεν ανανέωσα ακόμα τα διαρκείας μου και ούτε σκοπεύω να το κάνω αν η διοίκηση μας δεν αλλάξει στάση σε ότι συμβαίνει στην ψευδοομοσπονδία. Αρνούμαι να σιωπώ συνεχώς και να είμαι συνένοχος με τους «εγκληματίες» της ψευδοομοσπονδίας (βλ. ψήφος στον Κουτσοκούμνη, αύξηση ομάδων  Α΄κατηγορίας, αθλητικός δικαστής)

 

Αποτελούμε το 50% του φίλαθλου κόσμου και απαιτούμε σεβασμό. Αν συμβαίνει κάτι με τα κριτήρια – ότι μας περνούν με χάρη- πέστε το στον κόσμο και εμείς θα σώσουμε για άλλη μια φορά την ομάδα. ΑΠΑΙΤΩ από τη διοίκηση μας να εκφράσει δημόσια τη διαμαρτυρία και την αντίθεση της σε ότι συμβαίνει στην ΚΟΠ. Αν χρειαστεί να φτάσουμε στα άκρα πάντα στα πλαίσια που μας επιτρέπουν οι ψευδοκανονισμοί. Να είστε βέβαιοι ότι ο κόσμος θα σταθεί ασπίδα στην ομάδα αν τηρήσετε πιο σκληρή στάση.

Με εκτίμηση Λ. Κ.

Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή…..