Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Απαιτούμε από τη διοίκηση…

Αναγνώστης: Απαιτούμε από τη διοίκηση…

opinions-2015a


Η βρωμιά και το θράσος που επιδεικνύουν οι ακατανόμαστοι αλλά και όλοι όσοι τους προωθούν δεν έχει όρια. Απαιτούμε από τη διοίκηση ξεκάθαρα να βγει και να τους βρίσει, να τους δείξει την απέχθεια μας, να τους κλείσει τα στόματα, να πει τα πράγματα με το όνομα τους χωρίς φόβο για οποιεσδήποτε τιμωρίες. Έτσι κι αλλιώς δεν μας αφήνουν να προχωρήσουμε παρόλο που έχουμε τη καλύτερη ομάδα.

Ας τους βρίσουμε τότε ας τους φτύσουμε, ας δείξουμε στο κόσμο το πραγματικό τους πρόσωπο. Έτσι κι αλλιώς Ομόνοια είμαστε όλοι εμείς, άρα εμείς θα πληρώσουμε την οποία τιμωρία προκύψει. Δεν πάει άλλο πρέπει η διοίκηση να τα πει και πολύ έντονα. Δεν επιτρέπετε σε κάθε αγώνα μαζί τους να ρωτάνε τα παιδιά μας γιατί δεν νικήσαμε και κάθε φορά να κάνουμε αγώνα να τους εξηγήσουμε το γιατί το οποίο στις πλείστες περιπτώσεις δεν μπορεί να εξηγηθεί. Πως να εξηγήσεις σε παιδιά των 5 και 10 χρονών ότι εγκληματούν και ασελγουν στην αγαπημένη μας ομάδα.

Ένα μεγάλο μπράβο στο Καιαφα και στους παίκτες. Αναμένουμε από τη διοίκηση να αντίδραση έντονα, χωρίς φόβο. Ανοιχτή, Ξεκάθαρη ολομέτωπη επίθεση.

Α‎νδρεας Παυλου