Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Κάθε φορά στο ίδιο έργο θεατές

Αναγνώστης: Κάθε φορά στο ίδιο έργο θεατές

opinions-2015a


Ακόμη ένα αιώνιο ντέρμπι τελείωσε χωρίς να γευτούμε την γεύση της νίκης!
Τώρα όλοι θα σκέφτεστε ” μα τι λαλεί τούτος; Σαμπός τσάι φταίει η ομάδα”
Ε ναι λοιπόν ΕΜΕΙΣ φέρουμε την ευθύνη, γιατί όπως λέει και ο τίτλος, είμαστε ΜΟΝΟ θεατές!
Δεν γίνεται να ζούμε αυτή την αφόρητη αδικία και η μόνη αντίδρασή μας να είναι το βρίσιμο στο facebook και τα άρθρα του omonoianews. Αυτά τα βλέπουμε μόνο εμείς!
Πρέπει να πάρουμε πιο δραστικά μέτρα.
Η διοίκησή μας που ειναι; Πραγματικά είναι αδιανόητο η διοίκησή μας να μην τοποθετείτε δημόσια!!! Και την ήδια στιγμή οι διοίκηση του αποελ (αν είναι δυνατόν) να βγάλει ανακοίνωση οτι είναι απογοητευμένη απο τη συμπεριφορα των οπαδών και ΜΜΕ! Εμείς;! Εμείς που είμαστε;;; Τίποτα; Δεν έχουμε παράπονα; Δεν είμαστε θυμωμένοι; Πραγματικά είναι απίστευτο! Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να ζητήσει την άμεση παραίτηση της ηγεσίας της κοπ αφού δέν μπορούν να διασφαλίσουν την ομαλή εξέλιξη του πρωταθλήματος.
Όμως δεν είναι μόνο η διοίκηση. Είμαστε και εμείς. Ο λαός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπου πρέπει να πάρει τα πραγματα στα χέρια του. Όπως τότε που αντισταθήκαμε και δημιουργήθηκε η πιο μεγάλη ιδέα στην Κύπρο και ΤΩΡΑ ας αντισταθούμε για να νικήσουμε αυτή τη βρωμιά που λέγεται κοπ. Ας συνεργαστούμε με οπαδούς άλλων ομάδων και να βγούμε έξω να ζητήσουμε την παραίτηση της ηγεσίας της κοπ. Ενωμένοι είναι πιο εύκολο.
Όμως ξέρω πως όλοι θα ξεχάσουμε και πάλι,
Και θα θυμηθούμε την επόμενη φορα που θα μας διαλύσουν,
Και μετά ξανά απο την αρχή.
Κουράστηκαμε! Πρέπει τα πράγματα να αλλάξουν! Πρέπει να αντιδράσουμε επιτέλους.

Αγανακτισμένος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ