Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Να μας γίνει μάθημα η στήριξη Καιάφα

Αναγνώστης: Να μας γίνει μάθημα η στήριξη Καιάφα

Kaiafas  (12)


Αυτό το μήνυμα απευθύνεται σε όλους μας. Ο Κώστας Καιάφας ήρθε στη ΟΜΟΝΟΙΑ με ίσως το χειρότερο βιογραφικό (προπονητή) από οποιονδήποτε έκατσε ποτέ στον πάγκο μας. Παρόλαυτα είναι πολύ κοντά στον να γίνει ο μακροβιότερος προπονητής των τελευταίων ετών έστω και αν δεν έχει κερδίσει τίποτε μέχρι τώρα.

Για να μην παρεξηγηθώ το έργο του θεωρείτε πετυχημένο σύμφωνα με τις συνθήκες εργασίες που είχε για να δουλέψει. Το σημαντικότερο όμως για μένα είναι η στήριξη που είχε πρώτα από το συμβούλιο αφού αυτοί παίρνουν τις αποφάσεις και ύστερα από τον κόσμο. Θεωρώ ότι αν οι εκάστοτε διοικήσεις είχαν την ίδια υπομονή με προηγούμενους προπονητές, η ομάδα μας θα ήταν πολλά σκαλιά πιο πάνω απ’ότι βρίσκεται τώρα. Καλό θα ήταν λοιπόν η στήριξη στον αιώνιο αρχηγό να μας γίνει μάθημα για το μέλλον όποτε και αν είναι αυτό. Ο Κώστας Καιάφας τώρα βρίσκεται 2 σκαλιά πιο πάνω τόσο σε εμπειρίες όσο και σε γνώση για την προπονητική. Μόνο κέρδος έφερε η στήριξη.

Υ.Γ. Κάτω τα χέρια από τον Γιόγιο και τον κάθε Γιόγιο.
Υ.Γ.2 Ένας παίκτης που κέρδιζε τη θέση βασικού του παικταρά Σπούγκιν δεν μπορεί να είναι τόσο κακός. Στηρίξετε τους παίκτες μας μόνο κερδισμένοι βγαίνουμε.
Υ.Γ.3 Πόσα χρόνια θέλει μία αίτηση μέλους να εγκριθεί στον ΑΣΟΛ;
Υ.Γ.4 Άκου 55 ευρώ για παντελονάκι στην Green Boutique μα που ζείτε ρε;
Υ.Γ.5 Αφού μας βλέπεται ως πελάτες στο θέμα σίζον (και όχι μόνο) κάντε τουλάχιστο σωστά τα μαθηματικά σας! (Φωτογραφία)

Ly

L.