Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο φαν κλαμπ

Αναγνώστης: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο φαν κλαμπ

opinions-2015aΠλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες!! Αφήστε τα facebook και τους καναπέδες και πάρτε παιδιά, αδέρφια, γυναίκες και όλοι το Σάββατο η ώρα 1 στον κεντρικό σύνδεσμο τον οργανωμένων για την μεγαλύτερη πορεία οπαδών που θα γίνει ποτέ!!


Δεν είμαι μέλος των οργανωμένων, πολλές φορές διαφώνησα μαζί τους, τις πλείστες φορές συμφώνησα, αλλά πλέον ήρθε η ώρα να τους ακολουθήσουμε. Ήρθε η ώρα να μας νιώσουν όπως δεν μας ένιωσαν ποτέ. Ήρθε η ώρα να καταλάβουν πως παρά τα χίλια δυο προβλήματα που έχει αυτό το Σωματείο ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!

Προς διορισμένους του Δ.Σ. Κάμετε μια φορά το σωστό και ταχθείτε με τους οργανωμένους. Στηρίξτε την πορεία με ανακοίνωση και παρευρεθείτε και εσείς!!! Τουλάχιστον έτσι θα πείτε και ένα μικρό συγγνώμη που τόσο καιρό αφήσατε την ομάδα απροστάτευτη και ο μόνος λόγος που είμαστε έστω σε αυτή τη βαθμολογική θέση είναι επειδή έχουμε ένα προπονητή με ΑΡΧΙΔΙΑ που παλεύκει μόνος του να κρατήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα!! Γι’ αυτό αφήστε τους κολοεγωϊσμούς σας στην πάντα και ελάτε μαζί μας!!

Δεν σκόπευα να γράψω τίποτα για εκείνο το τάχα κόμμα της αριστεράς, αλλά αν ισχύει εκείνο που άκουσα χτες, ε τότε λυπούμε, αλλά είστε πραγματικά ηλίθιοι!! Ρε ξέρετε ότι έχει πορεία από τους οργανωμένους και εσείς διοργανώνετε άλλες διαδηλώσεις; Τόσο ηλίθιοι είστε πλέον; Εν να ανακαλύψετε στες βουλευτικές πόσο νου εβάλαμε όμως!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ FANCLUB!!
ΑΠΟΥΣΙΑ = ΠΡΟΔΟΣΙΑ
ΑΠΟΧΗ = ΣΥΝΕΝΟΧΗ

Ευχαριστώ,
Κωνσταντίνος