Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Συγγνώμη Νούνο

Αναγνώστης: Συγγνώμη Νούνο

opinions-2015a


-Συγγνώμη Νούνο που όταν σε φέρανε στην Κύπρο δεν σου είπαν ότι κάθε βδόμαδα απέναντι σου οι αντίπαλοι δεν θα ήταν μόνο 11 ,αλλά ότι ο κύριος αντίπαλος σου θα ονομαζόταν Βασίλης, Αντώνης, Λεόντιος, Θωμάς και Δημήτρης.

-Συγγνώμη Νούνο που ο manager σου δεν διάλεξε να σε πάρει στους απέναντι.Εκεί ο άλλος Νούνο δεν παίρνει κάρτες και ας φτύνει στα μούτρα τον Βασίλη και τον Δημήτρη και ας κάνει 30 φάουλ σε κάθε παιγνίδι και ας βρίζει Θεούς και αντιπάλους ,παίκτες και φιλάθλους.

-Συγγνώμη Νούνο που δεν σου εξήγησε κάποιος πριν έρθεις στην Κύπρο ότι το ποιος θα πάρει το Πρωτάθλημα κάθε χρόνο ,ποιός θα βγεί Ευρώπη και ποιοί θα πάνε διαβάθμιση αποφασίζεται από τον Αύγουστο ,σε κάποιες μπυραρίες καί σε κάποες ψαροταβέρνες.

-Συγγνώμη Νούνο που δεν σου είπε κάποιος ότι αυτούς δεν θα τους βρεις απέναντι σου στο γήπεδο-Αυτοί Νούνο είναι αιωνόβιοι παίκτες,δεν κουράζονται ποτέ.Αν δεν τους ξέρεις Νούνο
ρώτα τον άλλο Νούνο απέναντι, αυτός τόσα χρόνια και τόσους τίτλους που πανηγύρισε μαζί τους πρέπει να έχει μάθει τους κυριότερους παίκτες, τον Φούλη(αυτός είναι ο playmaker της ακούραστης ομάδας), τον Κωστάκη, τον Χάρη, τον Κίκη, τον Γαρίδα, τον Μάκη, τον Σταύρακκα, τον σεκιουριτά και τον Τέλη τον μέγα νομοθέτη.

-Συγγνώμη Νούνο που σε φέρανε σε μια ομάδα που το ΔΣ εμφανίζεται μόνο όταν θα ζητήσει ελεημοσύνη για να μην κλείσει από οικονομικούς λόγους ,γιατί κάποια αχάπαρα ,επίκινδυνα ,ανίδεα κομματόσκυλα έφεραν το πιό μεγάλο σωματείο του τόπου στα όρια του κλεισίματος του.

-Συγγνώμη Νούνο που το ΔΣ της ομάδας που είσαι δεν σε προστάτευσε ποτέ,ούτε εσένα ,ούτε την ομάδα ,γιατί πρέπει να τα πηγαίνει καλά με τον Κωστάκη και τον Χάρη και τα άλλα παιδιά για να περνά τα κριτήρια κάθε 3 μήνες.

-Συγγνώμη Νούνο που οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας σου σε αφήνουν εσένα και όλη την ομάδα μόνους, απροστάτευτους από τα θηρία, στα μισά παιγνίδια της χρονιάς.

-Συγγνώμη Νούνο που ούτε και αυτός ο προπονητής σου δεν ειδε την σπίθα στα μάτια σου και σε έβγαλε έστω και 15 λεπτά από το προχθεσινό παιγνίδι, δίνοντας έτσι οξυγόνο ζωής καί ανακούφιση στους απέναντι και καταφέρνοντας αυτό που όση ώρα ήσουν εσύ μέσα δεν τολμούσαν να σκεφτούν.

Συγγνώμη Νούνο για όλα τα πιό πάνω και για πολλά άλλα. Σε ευχαριστούμε όμως που μας ανέχεσαι και μας προσφέρεις κάθε βδομάδα ανεπανάληπτες μαγικές στιγμές.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ.

P.F.