Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Το ΑΚΕΛ, ο Νίκος και οι “ένεν ώρα”

Αναγνώστης: Το ΑΚΕΛ, ο Νίκος και οι “ένεν ώρα”

opinions-2015a


Πρώτα να ευχαριστήσω το Omonoianews.com που μας δίνει την ευκαιρία να εκφράσουμε τις απόψεις μας χωρίς καμία λογοκρισία. Θέλω να τα πω λίγο μέσω διαδικτύου για τον τρόπο που το ΑΚΕΛ χειρίζεται κάποια θέματα και χθες απέβαλε επ’ αόριστον τον Νίκο Κατσουρίδη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ πήρε απόφαση να αποβάλει τον πιο ισχυρό άνδρα του κόμματος διότι υποστηρίζουν πως δεν ενημέρωσε την κομματική ηγεσία σε σχέση με την υπόθεση της Δρομολαξιάς.

Με την απόφαση αυτή ήθελαν να στείλουν το μήνυμα πως υπάρχει μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαπλοκής ή διαφθοράς κομματικών οργάνων ή στελεχών!

Ωραία, και μεις οι φιλάθλοι οπότε σας προκαλούμε να “δικάσετε” και αυτούς που έφεραν το σωματείο μας σε αυτή την κατάντια! Ποιος επέλεξε τα λαμόγια που χειρίζονταν οικονομικά θέματα στην ομάδα; Ποιος ενημερωνόταν για τα συμβόλαια που σε μία νύκτα διπλασίαζαν την αξία τους; Ποιες οι ευθύνες του “Αθλητικού Γραφείου” του κόμματος;

“Ένεν της ώρας ρε παιθκιά”, ακούστηκε από στόματα κάποιων.

Θα πάρουμε απάντηση; Μάλλον όχι. Εσείς όμως θα πάρετε αυτή που σας πρέπει τον άλλο Μάη.

Υ.Γ.1 Όλος ο φίλαθλος κόσμος της Κύπρου μας έλεγε πως είχαμε δίκιο που φωνάζαμε στο πρόσφατο αιώνιο ντέρμπι. Και μετά εμφανίστηκε το ΑΚΕΛ να μαζέψει αδικημένους ψήφους καταστρέφοντας την προσπάθεια που έγινε από τον κόσμο, τον προπονητή τους παίκτες και το δικό μας μέσο ενημέρωσης…

Υ.Γ.2 Ατυχήσατε… ξυπνήσαμε!

ΚΩΝ.ΤΑΖ.