Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Τρόποι αντίδρασης

Αναγνώστης: Τρόποι αντίδρασης

opinions-2015a


Αγαπητοί φίλοι,

Πλέον έχει πειστεί και ο πιο κακόπιστος φίλαθλος σε αυτή τη χώρα για αυτό το οποίο εμείς γνωρίζουμε και φωνάζουμε εδώ και χρόνια: πως η βρωμιά που ονομάζεται αποέλ έχει τα πλοκάμια της όσο πιο βαθιά γίνεται στο χώρο του ποδοσφαίρου (και δυστυχώς, και όχι μόνο…). Δεν θα σταθώ σε αυτό διότι είναι πλέον ανούσιο. Δυσκολεύομαι όμως να δεχθώ πως μια ΟΜΟΝΟΙΑ με τόσες χιλιάδες φιλάθλους δεν μπορεί να βρει τρόπους αντίδρασης! Να μην μπορεί να εκθέσει αυτούς τους αχρείους που καταστρέφουν αυτό που αγαπάμε τόσο πολύ. Μερικά μέτρα που μου έρχονται στο μυαλό είναι τα εξής:

1. Η ΟΜΟΝΟΙΑ να μην ξαναδεχτεί διαιτησία από διαιτητές που αποδεδειγμένα την κυνήγησαν, ή ακόμα πιο απλά, από άτομα τα οποία έχουν φωτογραφηθεί στην κερκίδα με τους οργανωμένους του αποέλ!

2. Η ΟΜΟΝΟΙΑ να καταγγείλει επιτέλους το Κυπριακό πρωτάθλημα στην ΟΥΕΦΑ και στη ΦΙΦΑ.

3. Να βγει ανοιχτά και να ζητήσει από τα υπόλοιπα μεγάλα σωματεία (εκτός από το αποέλ) συνάντηση για να συζητήσουν τρόπους κοινής αντιμετώπισης της κατάστασης.

4. Να επιμένει συνεχώς για ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις καταγγελίες Μάριου Παναγή.

Ως το μεγαλύτερο σωματείο αυτής της χώρας έχουμε επιδείξει εγκληματικές αδυναμίες στη διαχείριση και αντιμετώπιση του κατεστημένου. Έχουμε ήδη ξενίσει τον κόσμο μας με τη χλιαρή στάση μας στις καταγγελίες Παναγή και πραγματικά είναι να απορεί κανείς για την ανύπαρκτη αντίδραση της διοίκησης στο διορισμό του Αντώνη Χριστοδούλου στο ντέρμπι!

Πλέον και οι υγιώς σκεπτόμενοι αποελίστες δεν μπορούν να πανηγυρίσουν ένα ακόμα σικέ πρωτάθλημα. Κύριοι της διοίκησης, σας παρακαλώ θερμά, μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Κάντε ό,τι είναι δυνατό να εκθέσετε αυτούς τους άθλιους. Ζουν με την ελπίδα να ξαναμπούν στους ομίλους έτσι ώστε μια μέρα να είναι τόσο δυνατοί που δεν θα χρειάζονται τη βοήθεια από τα κοράκια. Εδώ όμως είναι Κύπρος και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι πάντα εκεί, πρωταγωνίστρια. Καθαρίστε τους στάβλους του Αυγεία για να ανασάνουμε. Πλέον δεν έχετε μόνο τη στήριξη των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ αλλά και όλων των φιλάθλων της Κύπρου!

Με εκτίμηση,

Γιώργος