Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Ένας προκατειλημμένος Ομονοιάτης

Ένας προκατειλημμένος Ομονοιάτης

opinions-2015a


Άποψη αναγνώστη της ιστοσελίδας μας:

Μετά από μια τόσο δύσκολη και ανταγωνιστική χρονιά, πραγματικά θα ήθελα να συγχαρώ ΟΛΟΥΣ τους συντελεστές της κατάκτησης αυτού του ΠΟΛΥ σημαντικού πρωταθλήματος για το αποελ.

Καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς ήταν ΟΛΟΙ τους υπέροχοι και πραγματικά έδωσαν μια άλλη έννοια στον όρο ΟΜΑΔΑ. Ήταν ΟΛΟΙ τους δίπλα ο ένας στον άλλο, έδιναν βοήθειες εκεί που ο συμπαίκτης τους τις χρειαζόταν, υπερκάλυπταν ο ένας τις αδυναμίες του άλλου και ΟΛΟΙ μαζί, έσπρωξαν την ΟΜΑΔΑ τους προς τον τίτλο.

Ειδικά, στις πολύ δύσκολες στιγμές που η ΟΜΑΔΑ απειλείτο από τον Απόλλωνα, την ΑΕΚ και την ΟΜΟΝΟΙΑ, η πίστη και αφοσίωση τους προς την ομάδα τους ήταν περισσότερο από συγκινητική. ΟΛΟΙ υπερέβησαν εαυτόν, βάζοντας την ΟΜΑΔΑ πάνω από το προσωπικό συμφέρον και απόδειξαν σε όλους εμάς ότι όταν υπάρχει σύμπνοια, συνεργασία, αλληλεγγύη και πλήρης αφοσίωση στον στόχο, ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην κατάκτηση του.

Απολογούμαι αν έμειναν και κάποιοι “αναπληρωματικοί” εκτός της φωτογραφίας, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι ο χώρος ήταν περιορισμένος. Όσοι μείνατε εκτός φωτογραφίας, να μην νιώθετε άσχημα, διότι θα έχετε την ευκαιρία σας του χρόνου να αποδείξετε στον προπονητή σας ότι θα είστε ακόμη καλύτεροι, θα ξεπεράσετε τους συμπαίκτες σας και θα κερδίσετε “με το σπαθί σας” μια θέση στην φωτογραφία και εσείς.

ΑΞΙΟΙ!!

Με εκτίμηση,

Σ.Π.

(Ένας προκατειλημμένος, χωρίς επίπεδο, που ξέρει μόνο να βλέπει φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν).