Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Οι λόγοι που δεν θα ανανεώσω το εισιτήριο διαρκείας

Αναγνώστης: Οι λόγοι που δεν θα ανανεώσω το εισιτήριο διαρκείας

opinions-2015a


Χρόνια τώρα ανανεώνω το Season μου στην Δυτική αλλά φέτος δεν θα το κάνω (και νοιώθω δυστυχισμένος για αυτό – δεν το κάνω με χαρά) λόγω της απογοήτευσης μου από την Διοίκηση της ομάδας (παρόλο που θα αγοράζω εισιτήριο και θα πηγαίνω στα ματς γιατί στηρίζω απόλυτα την προσπάθεια Καϊάφα). Οι λόγοι που δεν θα ανανεώσω το Season μου με σειρά προτεραιότητας είναι:

1) Η στάση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για αύξηση των ομάδων σε 14 και η σιωπηλή συνενοχή της Διοίκησης μας σε αυτό. Ζήσαμε πρωταθλήματα με 14 ομάδες και όλοι ξέρουμε τι θα συμβαίνει με την κάθε κολοπετινίτσα. Θα τους ενδιαφέρουν μόνο τα ματς με τους μικρούς και με τους μεγάλους θα φυλάνε δυνάμεις και παίκτες. Ειδικά με το αποέλ που θα κινδυνεύουν από κόκκινες και πολλές κίτρινες. Η στάση της Διοίκησης μας σε αυτό είναι εγκληματική παρόλο που δεν μπορούσε αν το αποτρέψει από μόνη της.

2) Η στάση της Διοίκησης σε σχέση με την αντιμετώπιση που υφίσταται η ΟΜΟΝΟΙΑ από τους Διαιτητές, την ΚΟΠ και τα σώματα της. Είμαστε συνεχώς σε στάση τουμπώματος. Εσπάσαμεν…..

3) Κάρτα Οπαδού

Όπως βλέπετε δεν κρίνω την Διοίκηση για το εντός των τειχών έργο το οποίο είναι αρκετά δύσκολο λόγω των οικονομικών προβλημάτων αλλά για το εκτός των τειχών έργο το οποίο είναι απογοητευτικά ανύπαρκτο.

Δεν πρόκειται να ανανεώσω ξανά Season εκτός κι αν κάτι από τα πιο πάνω αλλάξει δραματικά. Θα συνεχίσω όμως να στηρίζω την ΟΜΟΝΟΙΑ από το γήπεδο και τα προϊόντα της γιατί στηρίζω την ομάδα. Η απουσία μου από το Season είναι ο μόνος τρόπος ο οποίος μπορώ να διαμαρτυρηθώ για την στάση της Διοίκησης στα πιο πάνω θέματα.

Με εκτίμηση Σ.Η.