Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Αδικία και απογοήτευση

Αναγνώστης: Αδικία και απογοήτευση

opinions-2015a


Καλησπέρα σας ,

Με μεγάλη μου θλίψη και στενοχώρια σήμερα πραγματικά διαπίστωσα πόσο μικρό σωματείο μας κάνατε να φαινόμαστε, με την όλη στάση σας στο θέμα εκλογές ΚΟΠ. Δεν μπορεί με την δύναμη που έχετε στα χεριά σας, να αντιπροσωπεύετε με τέτοιο δειλό , απρόσωπο, άβουλο και απερίσκεπτο τρόπο όλο τoν κόσμο που ανήκει στην οικογένεια της μεγαλύτερης ομάδας της Κύπρου εν ονόματι ΟΜΟΝΟΙΑ . Με την σημερινή σας απόφαση και στάση στο εν λόγο θέμα αποδεικνύετε τρανά ότι επικροτείτε και ανέχεστε όλα όσα μας κάνουν αυτά τα χρόνια.

Αν θέλατε πραγματικά να υπάρξει αλλαγή θα κάνατε πιστεύω, έστω και ΜΙΑ προσπάθεια για να δείξετε σε όλους εμάς ότι δεν είστε μέρος αυτού του σάπιου και διεφθαρμένου κυκλώματος που δρα εις βάρος όλων και όχι άπλα να τηρείτε αποχή λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Αν νομίζετε ότι αυτό το μετρό θα τους ταρακουνήσει γελιέστε, τα ζήσαμε και παλαιοτέρα, όταν μας άφησαν εκτός επιτροπής ΚΟΠ. Έτσι τους δίνετε απλόχερα την δύναμη να συνεχίσουν απτόητοι χωρίς καμία πίεση το έργο τους.

Εσείς οι ίδιοι πριν καιρό άρατε την εμπιστοσύνη σας προς την ΚΟΠ , είχατε άπλετο χρόνο να κάνετε τα διαβήματα σας για την μεγάλη αλλαγή. Για ακόμη μια φορά όμως, με τις επιλογές σας κάνατε να διακατέχει τα συναισθήματά μας αδικία και απογοήτευση.

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ολόκληρη η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν έχει την δύναμη και τον τρόπο να βρει λύση στο συγκεκριμένο θέμα, όταν εχει σαν μεγάλο όπλο ΤΟΝ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ.

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η αγάπη του κόσμου για αυτή την ομάδα είναι όχι απλά ΜΕΓΑΛΗ αλλά απερίγραπτη και ασύλληπτη. Απο αυτό και μόνο το λόγο Κύριοι, είστε υπόχρεοι να βρείτε την δύναμη και τους τρόπους, οποίοι και να είναι αυτοί, για να φέρετε αυτή την Ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει, με περιφάνεια, διαφάνεια και τόλμη.

Σας διαβεβαιώ ότι ο κόσμος θα είναι μαζί σας φτάνει να γνωρίζει ότι στο άμεσο μέλλον θα υπάρξει σωστή, υπεύθυνη ΑΛΛΑΓΗ για το καλό όχι μόνο της Ομόνοιας αλλά και γενικότερα τού κυπριακού ποδοσφαίρου.

Α.Α.