Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Ένα ηγέτη για την άμυνα

Αναγνώστης: Ένα ηγέτη για την άμυνα

opinions-2015a


Αρχικά θεωρώ, ότι η ομάδα δικαιούται ένα μεγάλο μπράβο για την πρόκριση. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές έκαναν το καθήκον τους και έφεραν την πρόκριση στην ομάδα μας. Ένα μεγάλο μπράβο και στον μεγάλο Πράσινο Λαό για την (πρωτοφανή) υπομονή του και πίστη στην ομάδα, καθώς και για την οικονομική ανάσα που έδωσε στο Σωματείο με την παρουσία του.

Βλέποντας και ακούγοντας τις αντιδράσεις του κόσμου στην κερκίδα, αλλά διαβάζοντας και αρκετά σχόλια του κόσμου, κατέληξα σε μια προσωπική γνώμη την οποία θα ήθελα να την καταγράψω (καθαρά) ως τροφή για σκέψη.

Άποψη μου είναι ότι ίσως θα πρέπει να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας (όπως αυτός τουλάχιστον παρουσιάζεται απο τα Μ.Μ.Ε ). Επαναλαμβάνω, καθαρά προσωπική μου γνώμη, είναι ότι, η ομάδα χρειάζεται μια ηγετική φυσιογνωμία στο κέντρο της άμυνας, η οποία θα καθοδηγεί την ομάδα στην αμυντική της λειτουργία ο οποίος θα έχει ολά εκείνα τα στοιχεία που ορίζουν ένα παίχτη ως ηγέτη. Ο Ρουνιέ δείχνει αρκετά καλά στοιχεία και δικαιούται θέση στην εντεκάδα, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί ο ηγέτης της άμυνας μας. Φιλότιμος αλλά επιρρεπής σε λάθη ο Ούτσα, μεγάλο ερωτηματικό ο Μεντύ, απαραίτητος για το κέντρο του γηπέδου ο Γκουλόν.

Φυσικά, αυτό θα φέρει αλλαγή στο σχεδιασμό και στο θέμα μετεγγραφής επιτελικού, που ίσως θα πρέπει να μετατραπεί από οκταροδεκάρι, σε περιφερειακό επιθετικό ώστε να καλυφθεί εν μέρει το κενό του Ποτέ, αλλά ταυτόχρονα να μπορεί να δώσει ανάσες και στον Νούνο. Προφανώς όμως τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει η τεχνική ηγεσία αφού αυτή έχει την ευθύνη και αυτή θα δεχθεί την κριτική στο τέλος της ημέρας, θετική ή αρνητική.

Τέλος ελπίζουμε η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στην Πολωνία φέρνοντας ένα καλό σκορ στο καζάνι του Γ.Σ.Π.

V.V.