Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Εμείς ας επικεντρωθούμε στον αγώνα της κερκίδας

Εμείς ας επικεντρωθούμε στον αγώνα της κερκίδας

opinions-2015a


Πιο κάτω δημοσιεύουμε άποψη από αναγνώστη της ιστοσελίδας μας:

Αυτό είναι ένα μήνυμα προς όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ… Σε κανένα δεν άρεσε αυτό που είδαμε εχτές. Η μέτρια αγωνιστική εικόνα της ομάδας σε συνδυασμό με την κακή διαχείριση που έγινε από τον πάγκο, έφερε την ήττα από μια μέτρια ομάδα αλλά αρκετά σκληροτράχηλη και παθιασμένη. Νομίζω ότι δεν χρήζει αμφισβήτησης ότι η ομάδα μας είναι καλύτερη ποιοτικά, χωρίς αυτό, να είναι από μόνο του αρκετό.

Αυτό που πρέπει να αποφύγουμε είναι να εισέλθουμε σε μια φάση εσωστρέφειας, γκρίνιας και σκληρής κριτικής προς παίχτες και την τεχνική ηγεσία κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο της ομάδας και βάζοντας υπερβολική και αχρείαστη πίεση στην ομάδα μας.

Η απαίτηση του ΛΑΟΥ είναι δεδομένη και λέγετε ΠΡΟΚΡΙΣΗ. Σε 6 μέρες έχουμε τον επαναληπτικό αγώνα. Εμείς ας επικεντρωθούμε στον αγώνα της κερκίδας που ξέρουμε καλύτερα, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που ξέρουμε καλά πως δύσκολα αφήνει αντίπαλο να αναπνεύσει. Ειδικά με μια ομάδα άπειρη και νεανική όπως είναι η Δυναμό Μπατούμι μια εκκωφαντική ατμόσφαιρα θα τους λυγίσει όπως λύγισαν τόσες και τόσες ομάδες του ίδιου βεληνεκούς στο παρελθόν. Ας αφήσουμε την Τεχνική Ηγεσία και τους Ποδοσφαιριστές αναπόσπαστους να διορθώσουν τα λάθη τους και να επανορθώσουν σε 6 μέρες από σήμερα φέρνοντας την πρόκριση στο Λαό.

Δικό μας καθήκον είναι να οργανωνόμαστε σιγά-σιγά παίρνοντας τα εισιτήρια μας, προετοιμάζοντας μια έδρα φωτιά, ώστε να υποδεχτούμε τους Γεωργιανούς όπως μάθαμε μέχρι σήμερα, σε ένα γήπεδο καζάνι.

Ψηλά το κεφάλι αδέρφια και πάμε με πίστη για την πρόκριση!

Ιεροκλής Φ.