Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Αυτοκριτική

Αναγνώστης: Αυτοκριτική

kosmos-batumi-goal - kazamias


Είχα καταφέρει με δυσκολία να ξεπεράσω την απογοήτευση και το θυμό μετά τον αποκλεισμό από τους Δανούς ,αλλά δυστυχώς σήμερα το θυμήθηκα πάλι από την αρχή.

Βλέποντας το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τους Δανούς κατάλαβα πως αποκλειστήκαμε από μια μπυραρία που πιστεύω αν ήταν άλλη ομάδα από εμάς θα δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να περάσει χαλαρά.

Πραγματικά αν είδαν το παιχνίδι ο Καϊάφας και η διοίκηση μας θα πρέπει να παραιτηθούν για λόγους ευθιξίας διότι άφησαν την ομάδα γυμνή και αβοήθητη να διεκδίκηση την πρόκριση της από μια μετριότατη ομάδα… αλλά στη τελική και εμείς μια μικρομεσαία ομάδα είμαστε που είναι επιτυχία για μας να βγούμε στην Ευρώπη και μόνο, και πραγματικά απορώ μετά από όλα αυτά έχουμε την ευκαιρία να φέρουμε τον Xριστοφή πίσω στην ομάδα και ακόμα το παλεύουν.

Ο παίκτης θα έπρεπε να είναι ήδη στην ομάδα και αν όπως λένε υπολόγιζαν στις 150.000 που οφείλει η Σιόν στην Ομόνοια για τον προϋπολογισμό τα έσοδα από την πορεία στην Ευρώπη δεν τα υπολόγιζαν όποτε ας χρησιμοποιήσουν από αυτά και να πάψουν να χρονοτριβούν διότι αν έρθει μια πρόταση από Αποέλ και πωληθεί ο παίκτης τότε πάλι θα βρίζουμε ένα δικό μας παίκτη στο αιώνιο ντέρμπι.

Με εκτίμηση
Β.Η