Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης για διοίκηση

Αναγνώστης για διοίκηση

kosmos-batumi-b (1) - kazamias


Δεν θα σταθώ στον χθεσινό αποκλεισμό γιατί νομίζω είναι απλά χάσιμο χρόνου αλλά ούτε και στο αγωνιστικό γενικότερα. Έγιναν κάποια λάθη, αλλά λάθη θα γίνονται πάντα. Το θέμα είναι να μπορούμε να τα υπερπηδήσουμε και από ότι φάνηκε χθες δεν μπορούμε.
Θα ήθελα περισσότερο να ασχοληθώ με την διοίκηση μας γενικά. Μέχρι χθες η ομάδα βρισκόταν σε πολύ καλά επίπεδα έλεγαν και ότι ΔΕΝ χρειάζεται ενίσχυση. Δια μαγείας μετά τον αποκλεισμό όλοι συζητούν για ενίσχυση!!!! Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πως αυτό είναι δυνατό???

Πρέπει επιτέλους να γίνουμε επαγγελματίες σε όλα τα επίπεδα αλλιώς δεν πρόκειται να πάμε μπροστά. Πρέπει να σταματήσει αυτός ο «φανατισμός» προς τον κόσμο με απώτερο σκοπό να πάρουν όσα παραπάνω λεφτά μπορούν από τον κόσμο. Από τον πρώτο προκριματικό όταν και εμφανιστήκαν κάποιες αδυναμίες μας η διοίκηση τις έχει κρύψει κάτω από το χαλί . Ο λόγος είναι προφανές στην τελική και τελείως αντιεπαγγελματικός.
Ο αγνός ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ οπαδός αγαπά την ομάδα σε οποία κατάσταση και να βρίσκεται, στις πικρές και στις χαρές και στέκεται πάντα προστάτης σε οποία προβλήματα / εμπόδια βρεθούν. Αυτό δεν το λέω εγώ αλλά μιλούν από μόνα τους τα γεγονότα των τελευταίων χρονών, όταν οι διοίκηση συνεχώς καλούσε τον κόσμο να δώσει από το υστέρημα του ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.

Λοιπόν κύριοι της διοίκησης επειδή ο κόσμος αν συνεχίσετε να τον κοροϊδεύεται θα σταματήσει να δίνει λεφτά καλά κάνετε (δεν είναι απειλή αλλά συμβουλή), να αρχίσετε να λέτε αλήθειες στον κόσμο που κρατά την ομάδα ζωντανή γιατί αν δεν το καταλάβατε ο κόσμος έχει κουραστεί.

Αρχίστε με το αγωνιστικό, που βρισκόμαστε και τη θα κάνουμε. Αποφασίστε αν οι μεταγραφές που έγιναν ήταν σωστές αλλιώς διορθώστε τις άμεσα πριν να είναι πολύ αργά, και συνεχίστε με το να πείτε επιτέλους στον κόσμο την αλήθεια για το χρέος.

Μην μας παρουσιάσετε ξανά οικονομικά αποτελέσματα γιατί δεν τα θέλουμε. Λίγοι ξέρουν να τα διαβάζουν και οι ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι για τους λίγους.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Αυτά τα λίγα από εμένα,
Με εκτίμηση
ΚΚ