Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: «Ως εδώ και μη παρέκει»

Αναγνώστης: «Ως εδώ και μη παρέκει»

match-el-omonia-brondby-r (23)


Φίλοι Ομονοιάτες,

Θα ήθελα να πω και εγώ δύο πράματα για το χθεσινό.

Θεωρώ ότι ήταν η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων. Η ομάδα φέτος απότυχε για δύο κύριους λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με τα λεφτά. Είμαστε όντως σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση και δεν δόθηκαν χρήματα για μεταγραφές ποιοτικές. Όμως, αυτό είναι δικαιολογία? Εγώ λέω πως όχι! Και εξηγώ: Κύριοι της διοίκησης αφού ο προγραμματισμός σας περιλάμβανε το συμβόλαιο του Pote, γιατί δεν αντικαταστάθηκε ο παίχτης? Αφού λεφτά υπήρχαν για τέτοιο συμβόλαιο, επιπλέον τα λεφτά από την πώληση του. Τι περιμένατε άραγε? Να αποκλειστούμε για να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις εκ των υστέρων? Φέτος, έχουν δυναμώσει τόσο ο Αποέλ, όσο και η Άεκ, η Αέλ, ο Απόλλωνας και η Ανόρθωση. Μπορούμε να τους κοντράρουμε χωρίς επιθετικό? Χωρίς extrem της προκοπής? Χωρίς να μπορούμε να σκοράρουμε? Δεν νομίζω. Βγήκατε πριν το παιχνίδι και είπατε δεν έχει μεταγραφές. Τι έγιναν τα λεφτά του Pote? Σε ποιο πλανήτη ζείτε? Πότε θα καταλάβετε ότι είστε ένα μάτσο στενοκέφαλοι? Πότε θα έχετε το θάρρος της γνώμης σας? Πότε θα πάψετε να λειτουργάτε όπως το κόμμα σας, με μυστικοπάθεια και στενοκεφαλιά? Πότε θα ψάξετε για επενδυτές? Ή μήπως επενδυτής σημαίνει απώλεια του « ελέγχου» που νομίζετε πως έχετε στους ψηφοφόρους? Έστω και έτσι να είναι, πότε θα καταλάβετε πως χάνετε τους «ψήφους σας» όταν η ομάδα δεν προχωρά? Τέλος, πότε θα νοιώσουμε τι έχουμε διοίκηση? Πρόεδρο?

Ο δεύτερος έχει να κάνει με τον λάθος προγραμματισμό. Πλην του Sheridan και του Bebe, οι άλλοι 3 παίχτες δεν βοήθησαν. Είναι της μπάλας ή όχι? Δικαιολογίες δεν υπάρχουν ούτε για τον προπονητή δυστυχώς. Ο πιο αδαής φίλαθλος βλέπει από πέρσυ ότι στα φτερά δεν έχουμε λύσεις. Εκεί χρειαζόταν ένας παίχτης όπως τον Χριστοφή ή τον Vander. Η ομάδα διαθέτει πλάγιους επιθετικούς που δεν μπορούν να πάνε στο ένας εναντίον ενός, δεν έχουν τη σέντρα και δεν σκοράρουν. Πώς θα κάνεις φάσεις? Με σέντρες στο κεφάλι του Sheridan? Έχεις κατοχή της μπάλας και σκοράρεις με πέναλτυ, δεν βλέπεις ότι το σταμνί μια φορά θα σπάσει? Κωστάκη μου σε εκτιμούμε και κατανοούμε με ποιους έχεις να κάνεις αλλά πρέπει να καταλάβεις και εσύ τις ευθύνες σου. Θεωρείς ότι η ομάδα ενισχύθηκε από πέρσι? Πού είναι ο stopper σου ο ποιοτικός? Θα παίζεις με τον Ούτσα? Πού είναι ο αντικαταστάτης του πολυθεσίτη Λέο? Ο Εζέ είναι καλύτερος του Roubio? Πώς θα ανέβαινες επίπεδο? Ο Κίρμ πότε θα μας αδειάσει τη γωνιά? Ο Φοφανά πότε θα μάθει που στέκει μέσα στο γήπεδο? Παίχτη σαν τον Pote καθαρόαιμο επιθετικό έχεις? Πάγκο έχεις? Δεν προτιμάς 3 μεταγραφές (αφού δεν σου δίνουν λεφτά) αλλά ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ? Παρά 5 αλλά οι 2 να βοηθούν?

Χρειάζονται γενναίες αποφάσεις και δεν υπάρχει πολύς χρόνος, ούτε και χρήμα λόγω κυρίως της απογοήτευσης. Πέρσι τερματίσαμε τέταρτοι και πρώτοι στα εισιτήρια. Φέτος αν δυνάμωνε η ομάδα δεν θα ερχόμασταν γήπεδο ακόμη περισσότεροι? Όσοι παίχτες δεν βοηθούν να φύγουν! Καθήστε και δέστε πού υστερούμε. Και φέρτε 2 παίχτες που ξέρουν μπάλα. Τέρμα οι δικαιολογίες. Η ομάδα χρόνο με το χρόνο μικραίνει. Κάντε τα αδύνατα δυνατά. Πριν να είναι πάρα πολύ αργά. Είναι λαϊκή απαίτηση ο Χριστοφή. Με τα μυαλά που πάτε θα πάει απέναντι. Και υπεύθυνοι θα είστε εσείς και μόνο. Σας χρωστά η ομάδα του 170 χιλιάδες. Πλέον 180 ήταν το συμβόλαιο του Ποτέ. Πλέον 150 από την πώληση του Ποτέ. Πλέον τα λεφτά από τα season που θα εκδοθούν για τον Χριστοφή και μόνο. Κόψετε το λαιμό σας. Δεν σας προβληματίζουν όλα τα πιο πάνω? Εμάς ναι! Χάσαμε τον ύπνο μας την περηφάνια μας, μπουχτίσαμε σας βαρεθήκαμε. Και μην τολμήσετε να μας βάζετε διλήμματα πως αν μας αδειάσετε τη γωνιά ποιός θα αναλάβει, γιατί είναι ξεκάθαρο πως εμείς ο ΛΑΟΣ πληρώνουμε για την ομάδα. Εσείς τι βάζετε? Και ποιος θα έρθει να επενδύσει σε μια ομάδα με διαχειριστή τον Σεραφείμ? Αυτό τον ΛΑΟ δεν τον σέβεστε? Που από το υστέρημα του έρχεται για να στηρίξει την ομάδα του? Ή βλέπουμε ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ή ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ και αλλάζουμε την μοίρα μας. Ας φύγει ακόμη μια χρονιά στις τόσες, αλλά ας μπεί ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ στην κατρακύλα της ομάδας.

Φίλοι μου είμαστε στο μεταίχμιο. Ας ενωθούμε όλοι. Ας πιέσουμε τα πράγματα. Ας πάρουμε αν χρειαστεί το μέλλον της ομάδας μας στα χέρια μας. Ως εδώ και μη παρέκει.

Α.Χ.Π