Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Τρόποι για να μαζευτεί χρήμα

Αναγνώστης: Τρόποι για να μαζευτεί χρήμα

jimmys-89


Με αφορμή την τελευταία παράγραφο στο άρθρο σας “Αλίμονο αν χαθεί, εδώ που ήρθαν τα πράγματα …”

ΥΓ. Αφού πέσουν οι υπογραφές, ανακοινώστε παρουσίαση του ρόστερ όλων των τμημάτων στο ΓΣΠ, με είσοδο 10 ευρώ. Αφήστε τελευταίο το Δημήτρη. Στο χαμό του κόσμου να μην έρθουν κόσμος το 2000? Αφού οι «άρρωστοι» είναι αρκετοί παραπάνω.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορεί να σκεφτεί το Δ.Σ.:

1) Με δεδομένο ότι το ΓΣΠ θα είναι στη διάθεση της εθνικής, 2, 3, 5, 6/9, θα μπορούσε η ΟΜΟΝΟΙΑ να προγραμματίσει παρουσίαση (όσοι δεν είναι διεθνείς) τη Δευτέρα 31/8 ή Τρίτη 1/9. Θα μαζευτεί άνετα 5.000 κόσμος.

2) Άλλο που θα μπορούσε να κάνει θα ήταν το φιλικό με την Αλκή (2/9) να διεξαχθεί είτε στο εθνικό στάδιο του ΓΣΠ (το οποίο έχει χωρητικότητα 5.200 θέσεων) με είσοδο 10 ευρώ και παρουσίαση του ρόστερ (όσοι δεν είναι διεθνείς) είτε στο Μακάρειο (χωρητικότητας πλέον 9.000 θέσεων μετά και τα έργα που έγιναν).

3) Fan Day στο “Ηλίας Πούλλος” την Κυριακή 6/9 με είσοδο 10 ευρώ (5 ευρώ για παιδιά).

4) Ανοικτή (με είσοδο) απογευματινή προπόνηση είτε στο κύριο γήπεδο του ΓΣΠ είτε στο εθνικό στάδιο, την Τρίτη 8/9, παρουσία και των διεθνών, στην οποία θα γίνει και παρουσίαση του Δημήτρη.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις σκέψεις που μπορεί πρόχειρα να κάνει κάποιος μέσα σε 10 λεπτά. Ο κόσμος θα είναι εκεί, να στηρίξει και με αυτό τον τρόπο βοηθώντας οικονομικά την ομάδα, χειροκροτώντας όλους τους παίκτες και αποθεώνοντας τον Δημήτρη.

Κ.Π.