Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Ενίσχυση της οικονομικής πρότασης προς Χριστοφή

Ενίσχυση της οικονομικής πρότασης προς Χριστοφή

opinions-2015a


Πιο κάτω η άποψη από αναγνώστη της ιστοσελίδας μας:

Από ότι αντιλαμβανόμαστε όλοι όσοι καιγόμαστε για την άμεση επιστροφή του Χριστοφή στην ΟΜΟΝΟΙΑ, το μόνο εμπόδιο είναι τα λεφτά που μπορεί να προσφέρει η ομάδα μας.

Εισηγούμαι λοιπόν μια απλή και άμεση, κατά την άποψη μου λύση.

Κατά τον επερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τη Σαλαμίνα, να διατίθενται λαχνοί εισφοράς αξίας 10€, τόσο πριν την έναρξη του αγώνα όσο και κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, τους οποίους θα μπορεί να προμηθεύεται ο κόσμος μας.

Οι λαχνοί μπορούν να ανακοινωθούν επίσημα ως εξής:

“Το σωματείο μας ζητά τη στήριξη όλων των Ομονοιατών στην προσπάθεια που κάνει για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μας και προσφέρει προς πώληση λαχνούς αξίας 10€, με στόχο να αυξηθεί η διαπραγματευτική ικανότητα του στην σύναψη συμφωνίας με τους επικείμενους μεταγραφικούς στόχους.”

Αναμφισβήτητα αυτή η ειλικρινής πρωτοβουλία θα αγκαλιαστεί από τον τεράστιο ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ.

Κάποιος μπορεί να αγοράσει 1 λαχνό, άλλως 5, ανάλογα με την οικονομική του κατάσταση. Όλοι όμως θα βάλουμε το λιθαράκι μας, στηρίζοντας για ακόμα μια φορά την ομάδα μας.

Στα πλεονεκτήματα αυτής της πρωτοβουλίας είναι:
1. Δείχνουμε έμπρακτα στο Χριστοφή πόσο πολύ θέλουμε να τον ξαναδούμε με το τριφύλλι στο στήθος!
2. Διατρανώνουμε ακόμα μια φορά σε όσους μας θεωρούν αδύναμους, λόγω της οικονομικής κατάστασης του σωματείου, ότι ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κρατά την ομάδα στις πλάτες του και δεν θα την αφήσει ποτέ να γονατίσει!
3. Τα δικαιώματα του Χριστοφή θα ανήκουν αποκλειστικά στο σωματείο και όχι στον εξωδιοικητικό παράγοντα που προσπαθεί να βοηθήσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Εγώ προσωπικά τον ευχαριστώ και τον συγχαίρω για την πρωτοβουλία του, αλλα πιθανόν, όπως θα έκανε κάθε σωστός επιχειρηματίας και δεν τον αδικώ, να ζητήσει κάποια ανταλλάγματα ή εξασφάλιση της επένδυσης του. Όποιος έχει διάθεση να προσφέρει μεγαλύτερη οικονομική στήριξη, μπορεί να αγοράσει μεγαλύτερη ποσότητα λαχνών.

Τρόποι υπάρχουν, φτάνει να θέλουμε!

Με σεβασμό,
Ένας πλήρως απογοητευμένος από τη διοίκηση(χειρισμός προγραμματισμού, ΚΟΠ, παντελής έλλειψη επικοινωνιακού μάρκετινγκ), αλλά αιώνια πιστός στην ΙΔΕΑ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.