Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Μαθητικά εισιτήρια, παιδικά εισιτήρια, γυναικεία εισιτήρια!

Μαθητικά εισιτήρια, παιδικά εισιτήρια, γυναικεία εισιτήρια!

match-kosmos-omonoia-batumi-b (38)


Μιάς και το θέμα Εισιτήρια “παίζει” πολύ αυτές τις μέρες, θα ήθελα να σας πω τη άποψη μου σ΄ αυτό….

Μετά τα μαθητικά εισιτήρια και τα παιδικά, έρχεται μια 3η υποκατηγορία εισιτηρίων για τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (και όχι μόνο, αλλά θα ασχολιθώ μόνο με τους δικούς μας οπαδούς)!
Γυναικεία εισιτήρια απο τη φετινή σαιζόν στα γήπεδά μας!

Με την νέα αυτή αλλαγή, θα ελέγχεται περισσότερο ο κόσμος που εισέρχεται στο κάθε γήπεδο! Απο το συνολικό αριθμό των εισιτηρίων, το 60% θα είναι κανονικά εισιτήρια, 20% γυναικεία, 15% μαθητικά και 5% παιδικά. Στο 20 χιλιάδων θέσεων ΓΣΠ, θέση θα έχουν μόνο 4 χιλιάδες γυναίκες, 3 χιλιάδες μαθητές/φοιτητές/στρατιώτες και χίλια παιδια!

Πόσο άδικο και αντίθετο σε κάθε ανθρώπινο δικαίωμα ακούγεται αυτό ε;
Κι όμως αυτό είναι το παρών σύστημα εισιτηρίων στην Κύπρο του 2015! Στην ΟΜΟΝΟΙΑ με τις όποιες απόψεις και ιδεολογίες έχει το σωματείο μας!

Να με συγχωρέσουν οι γυναίκες αν στη προσπάθεια μου να τονίσω το θέμα με την ακρότητα διαχωρισμού τους απο τους υπόλοιπους φιλάθλους, τις έθιξα. Εννοείται ότι τέτοιο σενάριο είναι ασυζητητί κάθε αντίθετο στις απόψεις μου και (ελπίζω) του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑτη!

Ένας συγκεκριμένος αριθμός μαθητών/φοιτητών/στρατιωτών δικαιούται να εισέλθει στο γήπεδο της Κύπρου. Ένας συγκεκριμένος αριθμός παιδιών και οι υπόλοιποι ενήλικες!
Το επειχήρημα “αν δεν βρεί κάποιος μαθητικό εισιτήριο μπορεί να μπεί με κανονικό, δεν του το απαγορεύει κανείς” δεν το δέχομαι! Μου το απαγορεύεις έμμεσα με την τιμή! Και αυτή την απαγόρευση ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΣΤΗ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΑΣ! Ούτε στην Κύπρο.

Το να είμαι φοιτητής/μαθητής, παιδί είναι status! Δεν μπορείς να μου το αφαιρέσεις! Δικαιούμαι αυτές τις εκπτώσεις, όπως αυτό γίνεται σε διάφορα άλλα εισιτήρια, σε όλες τις άλλες χώρες. Όπως φωνάζει η λογική!

Για να μην μακρολογώ:

Εάν είμαι μαθητής/φοιτητής/στρατιώτής (ή και συνταξιούχος αν με ρωτάτε) δικαιούμαι αγορά εισιτηρίου με μειωμένη τιμή! Αν είμαι παιδί δικαιούμαι το εισιτήριο με την αντίστοιχη έκπτωση!
Αν όχι, τότε δεν δικαιούμαι κάποια έκπτωση!
Και ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους, όπως και εξάλλου γίνεται!
“Θα γίνεται αυστηρός έλεγχος στις εισόδους του σταδίου και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε όσους ενήλικες έχουν στην κατοχή τους παράτυπα μαθητικό ή παιδικό εισιτήριο, στερώντας το από άτομα που πραγματικά το δικαιούνταν.” (απόσπασμα απο ανακοίνωση του σωματείου).

Σεβασμό στον κόσμο που δικαιούται για οποιοδήποτε λόγο την έκπτωση αυτή!
Αλλάξτε επιτέλους το άδικο σύστημα εισιτηρίων που έχουμε! Είναι τόσο ενάντια στα ιδεώδη του σωματείου μας!

Σκεφτείτε ΟΜΟΝΟΙΑτικα! Δράτε ΟΜΟΝΟΙΑτικα!

Λ.Κ.