Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Απάντηση στην ΘΥΡΑ 9

Αναγνώστης: Απάντηση στην ΘΥΡΑ 9

GATE9-BATUMI (3)
Αγαπητοί κύριοι της ΘΥΡΑΣ 9,


Έχετε θίξει κάποια πάρα πολύ σωστά γεγονότα αλλά και κάποια λάθος, καθώς επίσης δεν έχετε αναφερθεί σε κάτι πολύ σημαντικό. Με τα πιο κάτω θα προσπαθήσω να αποδείξω το λάθος και τι έπρεπε και πρέπει να ειπωθεί.

Πάρα πολύ σωστά αναφέρετε πως “Εδώ και χρόνια παρακολουθούμε αυτή την άλλοτε ιστορική και περήφανη ομάδα να ρεζιλεύεται και να παραπαίει σαν δούλα στα ποδοσφαιρικά και όχι μόνο δρώμενα της Κύπρου”. “Για την κατάντια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρώτα φταίμε εμείς πράσινε λαέ.” Ναι κύριοι και κυρίες, φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εμείς φταίμε. Το γιατί είναι απλό, όταν δίνουμε εισφορές για οποιοδήποτε λόγο, κάποιοι την σύνταξη τους, κάποιοι το υστέρημα τους, την ψυχή μας για την ομάδα μας αλλά δεν έχουμε το πιο βασικό στοιχείο. ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΨΗΦΟ. Ένα σωματείο που δημιουργήθηκε να πολεμήσει το φασισμό και το κατεστημένο, δεν αφήνει στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτό το δημοκρατικό δικαίωμα. Να αναφέρω πως προσωπικά σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Λεμεσό παρέδωσα δήλωση μέλους έτσι ώστε να έχω αυτό το δικαίωμα στα διοικητικά στελέχη και δεν έλαβα καμία απάντηση γραπτώς ποτέ.

Όπως ανάφερα πιο πάνω σχετικά με το δικαίωμα ψήφου, κάτι που θέλω να πετύχω αλλά είμαι σίγουρος πως και εσείς αυτό θέλετε, ψήφο μέσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν μπορείτε να στερείτε το δικαίωμα της ψήφου και θεωρώ λάθος από εσάς την συλλογή εκλογικών βιβλιαρίων. Το να προσπαθείτε να πάτε κόντρα στο Ακελ μέσω της αποχής δεν είναι η λύση. Το ποσοστό που θα λάβει η αποχή ή το άκυρο δεν δίνουν έδρες στην βουλή. Τα κόμματα όσα “λάθη” και να κάνουν έχουν κατά κάποιο πολλά παράξενο τρόπο, κόσμο να τους ακολουθεί, μέρος αυτού του κόσμου είναι και φίλοι συγγενείς μας. Ψηφίζουν γιατί θεωρούν ότι οι απέναντι δεν είναι καλύτεροι, ανεξάρτητα ότι αυτούς που ψηφίζουν είτε δεν είναι καλύτεροι αλλά μπορεί ακόμα και χειρότεροι από τους απέναντι. Αυτό πρέπει να αλλάξετε. Βρείτε ανεξάρτητους , κάποιο από τα μικρά κόμματα, και αν πάλι δυσκολεύεστε, προτείνετε κάποιο που εσείς θεωρείτε άξιο, μαζί και εσύ ο ίδιος. Η αποχή δεν είναι η λύση και αυτό σας το εγγυούμαι . Την αποχή την θέλουν σαν τρελοί τα μεγάλα κόμματα. Σας παραθέτω παράδειγμα, κάρτα οπαδού. Πέρασε μια νομοθεσία όταν όλοι οι σύνδεσμοι των ομάδων ταχθήκαν εναντίον. Σχόλια και ερωτήματα σας τα αφήνω σε εσάς.

Για ακόμη μια φορά αποτυχημένοι άνθρωποι αναλαμβάνουν την διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 1996 – 2000 Λάκης Πολυκάρπου, 2000 – 2007 Δώρος Σεραφείμ, 11 χρόνια και το σύνολο των τίτλων είναι 2 Κύπελλα, 2 Πρωταθλήματα και 3 Ασπίδες. Αμφιβάλλω αν υπάρχει κάποιος που θεωρεί το έργο αυτών των ανθρώπων επιτυχημένο και αν κάποιος θεωρεί επιτυχία τα πιο πάνω, ας μας πει τι εστεί αποτυχία για την ΟΜΟΝΟΙΑ. ( κ. Δώρο, η ΑΕΚ Λάρνακας με 2000 -3000 φιλάθλους έχει ήδη ξεκινήσει εργασίες κατασκευής γηπέδου, εσύ πότε).

Δεν θεωρώ πως ο διορισμός γίνεται μέσω του κόμματος, ίσως παλιά ναι αλλά όχι τώρα. Μου φαντάζει δύσκολο το κόμμα να τοποθετήσει άτομα όχι αρεστά στον πλείστο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, άρα αυτό που απομένει, προσωπική άποψη, είναι το οικονομικό. Δεν μπορώ να ξέρω το όφελος αυτών των ανθρώπων να ξανάαναλάβουν τα διοικητικά , αλλά από την στιγμή που τους θεωρώ αποτυχημένους, πρέπει να κάνω κάτι να το αλλάξω για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Άρα αγαπητοί κύριοι της ΘΥΡΑΣ 9, αυτό που πρέπει να γίνει ,δεν είναι η συλλογή εκλογικών βιβλιαρίων, αλλά η εγγραφή μελών. Τυπώστε δηλώσεις εγγραφής μελών, στα συνεργεία να υπάρχουν υφιστάμενα μέλη που είναι ενάντια στην διοίκηση, για έγκριση και υπογραφή. Τέλος αν καταφέρουμε να παραδώσουμε 3000 – 4000 αιτήσεις στην διοίκηση στέλλουμε ισχυρό μήνυμα σε όλους. Πριν το παιχνίδι μας με την Ανόρθωση , αυτός θα πρέπει να είναι ο αγώνα μας.

Αγνός φίλαθλος Αθλητικού Συλλόγου ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας.

Υ.Γ Θα με βρείτε συμπαραστάτη σας αλλά και αρκετούς άλλους αγνούς φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον αγώνα αυτό.
Υ.Γ 2. Σε οπουδήποτε επιθυμεί συζήτηση των πιο πάνω ή ότιδηποτε αφορά την ΟΜΟΝΟΙΑ μπορει να επικοινωνήσει στο ηλεκτρονικο μου ταχυδρομειο ( [email protected]).