Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Κάτω τα ξερά σας από τον Καϊάφα

Αναγνώστης: Κάτω τα ξερά σας από τον Καϊάφα

kaiafas-ae77


Εδώ και λίγες μέρες ακούω και διαβάζω διάφορα από τον κάθε άσχετο που την είδε προπονητής και με σπιλώνει το όνομα του μεγάλου αρχηγού και Ομονοιάτη, Κώστα Καιάφα. Μας τα πρηξαν οι αθλητικογράφοι με τα άρθρα τους όλο το καλοκαίρι ότι δεν πρόσφερε ο άλφα και ο βήτα και δεν πήραν χρόνο συμμετοχής. Την ίδια ώρα σε κάποια άλλη ομάδα υπάρχει κάποιος Τσόκο που ούτε πάγκο δεν κάθισε, ένας σούπεργκολτζής Πολωνός και ένας κορυφαίος Βόσνιος μέσος που δεν παίξαν ποτέ βασικοί, αλλά τίποτα δεν ακούγεται γι αυτούς. Δυστυχώς μερικοί Ομονοιάτες  είτε πέφτουν στην παγίδα τους είτε για να βγάλουν τα απωθημένα τους, στρώνουν το χαλί στον κάθε ανίδεο και δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα μας. Αν διαβάσει κανείς αυτά τα τρελά που  γράφει ο καθένας και τα συγκρίνει μεταξύ τους σίγουρα θα γελά. Ο ένας χαρακτηρίζει τον Ράμος ως φτηνή λύση ανάγκη και ο άλλος ζητά εξηγήσεις γιατί αγωνίζεται πίσω! Ο ένας ισχυρίζεται ότι ο προγραμματισμός έπρεπε να γίνεται από πολύ πιο πριν και ο άλλος ότι θα ήταν καλύτερα να γίνονταν οι προσθαφαιρέσεις μετά τα ευρωπαϊκά! Κάποιος άλλος εξοργίζεται επειδή ο Φυλακτού αντικατέστησε τον Οικονομίδη και κάποιος άλλος κάνει κριτική για την μη απόκτηση του Αντράντε! Γέμισε ο τόπος ειδήμονες, προπονητές και κάθε λίγο φυτρώνει και μια ιστοσελίδα τάχα Ομονοιάτικη για να γράφει ο καθένας τα δικά του και να δημιουργεί προβλήματα. στο γήπεδο τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, ενώ όλοι φωνάζουν γιατί δεν χρησιμοποιούνται Κύπριοι, μόλις ένας κύπριος που μπαίνει στην ομάδα για πρώτη ή δεύτερη ή πέμπτη φορά, κάνει λάθος αρχίζει η μουρμούρα και τα σφυρίγματα. κι εσείς κύριοι του omonoianews σταματήστε επιτέλους να βάζετε πίεση στους παίχτες και τον προπονητή.

Αυτή τη στιγμή η Ομόνοια έχει το χαμηλότερο μπάτζετ από τους υπόλοιπους διεκδικητές κι όμως παίζει για τον τίτλο.Έχει για πρώτη φορά ένα νεαρό φιλόδοξο προπονητή που ξεχώρισε τόσο με τις ικανότητες του στο uefapro όσο και με την παρουσία του στην περσινή σεζόν και είναι και γέννημα θρέμμα της Ομόνοιας. Λάθη στον προγραμματισμό έγιναν και στο παρελθόν και μάλιστα σοβαρότερα όταν κάθε καλοκαίρι ξηλωνώταν ολόκληρη η ομάδα. Φέτος ίσως είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που δεν ξηλώθηκε ο βασικός κορμός.Χωρίς τα μπάτζετ των προηγούμενων χρόνων η ομάδα πέρσι είχε μια πάρα πολύ καλή πορεία και πάλεψε ακόμα και για το πρωτάθλημα.Σίγουρα έγιναν λάθη ουδείς αλάνθαστος αλλά να μην ξεχνάμε και την περίπτωση ποτέ και τι γινόταν όλο εκείνο τον καιρό με αυτό το ζήτημα. Από τη μια μας έλεγαν ότι θα φύγει, μετά ήρθε ο ίδιος και τα διέψευσε και μετά από λίγο έφυγε.υπάρχουν Πέρσι στη μέση της σεζόν έφυγε ο Γιόνας λόγω οικονομικού και χωρίς άλλο καθαρό στόπερ βγάλαμε την χρονιά μια χαρά κι αυτό πιστώνεται στον προπονητή μας που καθιέρωσε το Λεάντρο στα στόπερ, ενώ πιο μετά λόγω των πολλών τραυματισμών του Ούτσα είδαμε και το Μάριο δεξί μπακ και φέτος τον Ράμος. Ναι αυτά πρέπει να μπορεί να χειριστεί ένας προπονητής και ο Καιάφας τα πήγε περίφημα. Επίσης είναι από τους προπονητές που διαβάζουν το παιγνίδι και αλλάζει τα πάντα εν τη εξέλιξη του.
Αφήστε λοιπόν ήσυχο τον Καιάφα να κάνει τη δουλειά του όπως την έκανε και σαν ποδοσφαιριστής και γι αυτό καθιερώθηκε ως ο μεγάλος αρχηγός της Ομόνοιας, επειδή αγαπά την ομάδα, σέβεται τον λαό της και παρά τις συκοφαντίες κάποιων ποτέ του μα ποτέ του δεν δημιούργησε κανένα απολύτως πρόβλημα μέσα στην ομάδα, ούτε με κανένα προπονητή του ή συμπαίχτη του ή διοικητικό συμβούλιο.
Αυτός είναι ο Καιάφας όπως και τότε έτσι και τώρα, ένας από εμάς…
S.S.