Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Εκκαθάριση εδώ και τώρα

Αναγνώστης: Εκκαθάριση εδώ και τώρα

GSP-kekleismenwn
Αδέλφια ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ,


Τα ψέματα τελείωσαν, κάναμε όση υπομονή μπορούσαμε να κάνουμε. Πλέων δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την εκκαθάριση του Σωματείου και ριζικές αλλαγές από πάνω μέχρι κάτω!!

Και εξηγούμαι:

1) Το “κόμμα” της τάχα αριστεράς. Το κόμμα που του θωρεί που τζειπάνο ο Εζεκίας τζαι τρίζουν τα κόκκαλα του. Το κόμμα που ξέχασε ότι είναι αριστερό κόμμα. Γενικώς το κόμμα που τα έκαμε ΣΚΑΤΑ!! Τούτο το κόμμα εκατάντησε ο καρκίνος του Α.Σ.Ο.Λ!! Με τις πράξεις του διάλυσε το Σωματείο και από λάθος επιλογές του στο δ.σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καταλήξαμε σε χρέος που εν ξεχρεώνετε ούτε σε 20 χρόνια!! Οι κύριοι του κόμματος εν καλά να βάλουν στο μυαλό τους ότι οι εκλογές πλησιάζουν. Σε κάποιες ευρωεκλογές λίο έλειψε να μεν πιαν δεύτερη έδρα και δεν θα την επιάναν αν δεν έμπαιναν σε εφαρμογή οι μηχανισμοί της τελευταίας στιγμής!! Ξεκουμπιστείτε όσπου εν ώρα!! Στ’ αρχίδια μου τα πολιτικά σας τζαι αν τα κάμνει σκατά ο Νίκαρος, τζαι σεις τα ίδια σκατά εκάμετε όταν ήσασταν κυβέρνηση!! Και επειδή κάποιοι εν να φκουν να πουν ότι διούν μας λεφτά τζαι περνούμε τα κριτήρια, εγώ θα απαντήσω ότι προτιμώ 1000 φορές να παττίσω τζαι να πέσω και κατηγορίες κάτω!! Σε λία χρόνια εν να ξαναείμαι πάνω τζαι θα πρωταγωνιστώ!!

2) Διοικητικό Συμβούλιο. Ξέρουμε ότι εβάλαν σας τζαμέ. Κάποιοι εμπήκετε και χωρίς να το θέλετε διότι αναγκάσαν σας. Ξέρουμε ότι οι βρωμιές που καλύφκουντε που το κόμμα εν πολλές. Αν αγαπάτε την ΟΜΟΝΟΙΑ όμως που εν νομίζω να έχει κανένα που εσάς που εν την αγαπά, παρετάτε τους!! ‘Εχετε δυο επιλογές. Ή που παραιτείστε και αφήνετε για το καλό της ομάδας νέους ανθρώπους με όραμα να αναλάβουν ασχέτως αν κρατούν λεφτά ή όχι ή που παραμένετε στη θέση σας και λαλείτε του κόσμου τι πραγματικά συμβαίνει. Λαλείτε τούτου του κόσμου που όποτε του ζητήσατε βοήθεια ήταν τζαμέ ασχέτως των δύσκολων τζαιρών. Ανοίξετε το σωματείο, να μπει ο κόσμος, να γραφτούν μέλη χωρίς να χρειάζεται να περάσουν που 1002 ελέγχους. Δώστε στον κόσμο την εξουσία και την ευκαιρία να βοηθά όπως μπόρει!! Μεν μείνετε τζαμέ τζαι να είσαστε απλά γλάστρες!! Εκσυγχρονιστείτε, φέρτε τεχνικό διευθυντή να κάμει τούτα που πρέπει σε μια ομάδα. Αν δεν μπορείτε επειδή δε σας αφήνουν ή το χειρότερο επειδή δε θέλετε, ε τότε αδειάστε μας τ γωνιά!!

3) Τεχνικό τημ. Κωστάκι μου, αγαπώσε, εκτιμώσε, θα είσαι για πάντα ο αιώνιος αρχηγός, αλλά ο κόσμος καρτερά πολλά παραπάνω που εσένα!! Θα ξεκινήσω που το αγωνιστικό. Πέρσι έδειξες παρά τες αδυναμίες σου ότι ΜΠΟΡΕΙΣ!! Έδειξες ότι μπόρεις να οδηγήσεις τούτο το καράβι που λέγετε ΟΜΟΝΟΙΑ!! Τι στο δκιάολο σε έπιασε φέτος; Τι συμβαίνει; Γιατί τόση μεγάλη αλλαγή; Αν συμβαίνει κάτι έφκα πέτο και όποιον θέλει ας πάρει το ποτάμι!! Εν εσύ που κάμνεις τελικά τες μεταγγραφές; Εν εσύ που έγραψες τζείνη τη δήλωση; Γιατί έτσι όπως εν τα πράματα εν εσένα που εν να πάρει πρώτο τζαι που είμασταν που επίαμε στο τέλος της ημέρας!! Τζαι πρόσεξε λίο τζείνη τη συμπεριφορά σου!! Είσαι προπονητής πιον όι παίχτης!!

Με τούτη τη σειρά πρέπει να γίνουν οι ριζικές αλλαγές!! Αν αρκέψουμε που τον προπονητή πάλε στο τέλος της ημέρας εν να έρτει κάποιος λοτίνα πάλε και σε λίους μήνες θα γυρεύκουμε προπονητή πάλε. Τούτη τη φορά ας τα κάμουμε σωστά και ας βάλουμε το χεράκι μας και μεις ο κόσμος. Διότι ώσπου καθούμαστε άπραγοι πίσω που μια οθόνη… Τα ίδια θα βλέπουμε!!

Ευχαριστώ,
Κώστας