Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Περί Λουκά Φουρλά ο λόγος

Αναγνώστης: Περί Λουκά Φουρλά ο λόγος

opinions-2015a


Μ’ αρέσει που αυτογελοιοποιούνται άνθρωποι προβεβλημένοι στην κοινωνία. Είναι αυτό που λέμε, δεν κοιτάζουν το δάσος και ψάχνουν τον κλώνο του δένδρου.

Ενοχλήθηκε για τις εισφορές των Ομονοιατών για να φέρουν πίσω τον Χριστοφή, του έκατσε στο στομάχι γιατί απλός κόσμος έδωσε τον οβολό του για να έρθει πίσω στην ομάδα του ένας από τους πιο αξιόλογους παίκτες της Κύπρου.

“Ενοχλήθηκε” βέβαια ο κ. Φουρλάς και για το φαινόμενο της παλιοκοινωνίας που φυλακίζει ανθρώπους για χρέη 300 ευρώ. Δεν τον ενοχλεί όμως το κούρεμα που δέκτηκε κόσμος και κοσμάκης από τις τράπεζες. Δεν τον ακούσαμε να σχολιάζει ως έγκριτος δημοσιογράφος που είναι το κούρεμα που υπέστησαν τα ορφανά του αεροπορικού δυστυχήματος της “Ηλιος”.

Δεν τον ακούσαμε να κάνει ένα ρεπορτάζ για την “κίνηση αίσχους” της ακατονόμαστης τράπεζας που χωρίς τσίπα ,κι όταν πήρε το χρήμα του κοσμάκη από το κούρεμα των καταθέσεων του, έδωσε στον Αποελ μισό εκατομμύριο ευρώ ως διαφήμιση για τους αγώνες στην Ευρώπη.

Πρέπει να αντιληφθεί ο κ. Φουρλάς και όσοι όμοιοι του έχουν πρόσβαση στα ΜΜΕ και “καθορίζουν γραμμή” ότι ο κόσμος τους έχει μάθει απ’ έξω κι ανακατωτά κι ότι τους έχει βαρεθεί και τους αφήνει στα αζήτητα.

Μόνο και μόνο ως ένδειξη εκτίμησης προς ανθρώπους που η ίδια η κοινωνία τους ταλαιπωρεί και τους αναγκάζει να “σκύβουν” το κεφάλι γιατί μια αναποδιά τους έφερε “τούμπα,ο κ. Φουρλάς και οι συν αυτώ έπρεπε να σιωπούν.

Γ.Κ.

Διαβάστε ακόμη: Κύριε Φουρλά, υποδειξεις αλλού